Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 27 mar 2013 - Anul XVIII, nr. 71 (5278)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Pentru şomeri

Târg de locuri de muncă, vineri, la Casa de Cultură Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Persoanele care sunt în căutarea unui serviciu sunt aşteptate, vineri, în holul mare al Casei de Cultură Suceava, unde va avea loc o bursă a locurilor de muncă. Evenimentul este organizat de această dată de o societate, Ethos SRL, în parteneriat cu Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJFOM) Suceava.

Conform organizatorilor, la bursa care va începe de la ora 10.00 vor fi prezenţi peste 30 de agenţi economici. Oferta de locuri de muncă va cuprinde printre altele posturi de lucrător comercial, frizer, conducător auto sau operator calculator.

Târgul de locuri de muncă de vineri va reprezenta activitatea de încheiere a proiectului „Formarea profesională pentru dezvoltarea resurselor umane din mediul rural, în judeţul Suceava”, al SC Ethos SRL.

Organizatorii au precizat că bursa locurilor de muncă se adresează în principal unui grup ţintă de 210 persoane instruite în cadrul proiectului, dar fiind un eveniment de importanţă publică pot participa şi alte persoane aflate în căutarea unui serviciu.

Obiectivul proiectului a fost acela de a facilita integrarea persoanelor din mediul rural aflate în căutarea unui serviciu pe piaţa muncii. Proiectul a vizat şomeri din localităţile: Șcheia, Mitocu Dragomirnei, Todirești, Pătrăuți, Ciprian Porumbescu, Moara, Ipotești, Bosanci, Udești şi Verești. Ei au primit consiliere şi formare profesională în domenii non-agricole.     

Proiectul „Formare profesională pentru dezvoltarea resurselor umane din mediul rural, județul Suceava” este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (POSDRU) 2007-2013.

Manager de proiect a fost Marius Vatavu, fost director al Companiei Naţionale Poşta Română şi fost candidat pentru un post de senator în Colegiul 4 Rădăuţi-Siret la alegerile din 2012.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Târg de locuri de muncă, vineri, la Casa de Cultură Suceava.
 Vizualizări articol: 2147 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Târg de locuri de muncă, vineri, la Casa de Cultură Suceava5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei