Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 27 mar 2013 - Anul XVIII, nr. 71 (5278)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Accident grav

O femeie moartă, alta la spital, după ce şoferiţa a derapat pe zăpadă şi a intrat pe contrasens

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O femeie în vârstă de 37 de ani a murit, iar o tânără în vârstă de 25 de ani a fost rănită într-un grav accident rutier care a avut loc luni noapte pe DN 2, la ieşirea din Fălticeni spre Spătăreşti. Tragedia s-a petrecut pe un carosabil acoperit cu zăpadă, tânăra în vârstă de 25 de ani care se afla la volan pierzând controlul asupra maşinii şi intrând pe contrasens. Cele două femei erau colege de serviciu. După o zi de muncă la pizzeria la care erau angajate, în Fălticeni, cele două s-au urcat în autoturismul VW al tinerei de 25 de ani, cu intenţia de a se îndrepta spre casă, la Vadu Moldovei. Din păcate, drumul lor s-a întrerupt brusc chiar la ieşirea din Fălticeni.

 

Derapajul care i-a fost fatal pasagerei din dreapta

Conform anchetei poliţiştilor rutieri, Ionela Marinela Stănică, în vârstă de 25 de ani, domiciliată în Vadu Moldovei, posesoare de permis de conducere din 2011, aflată la volanul unui autoturism VW, nu a adaptat viteza la carosabilul acoperit cu zăpadă bătătorită, intrând în derapaj. Scăpat de sub control, autoturismul a intrat pe sens opus, fiind lovit violent de o autoutilitară condusă regulamentar din sens opus de un şofer în vârstă de 41 de ani din Bacău. Autoturismul VW a fost tamponat în lateral, în partea dreaptă, unde se afla pasagera Lucreţia Pavel, în vârstă de 37 de ani, colega de serviciu a şoferiţei. 

Pompierii militari de la Detaşamentul Fălticeni au intervenit la faţa locului pentru acordarea primului ajutor medical, pasagera din dreapta fiind încarcerată în maşină.

Cele două victime au fost scoase din maşină, preluate de ambulanţe şi transportate la spital.

Din păcate, în jurul orei 2.00, din cauza gravelor leziuni suferite, femeia în vârstă de 37 de ani a murit.

În ceea ce o priveşte pe şoferiţa în vârstă de 25 de ani, aceasta a fost diagnosticată cu o puternică contuzie toraco-abdominală şi contuzie hemitorace drept. Starea ei de sănătate a pus probleme în condiţiile în care tânăra este însărcinată în luna a V-a. Ieri după-amiază, medicii apreciau că starea de sănătate a tinerei este bună, prognosticul fiind pozitiv.

Poliţiştii rutieri i-au verificat cu etilotestul pe ambii şoferi, rezultând că nu au consumat alcool.

 

Accidente cu final tragic pe carosabil acoperit cu zăpadă

Condiţiile grele de trafic, pe fondul ninsorilor, au dus la producerea mai multor accidente în ultima perioadă. Dacă în urma ninsorilor abundente şi a viscolului de la finele săptămânii trecute s-au înregistrat doar tamponări şi accidente cu răniţi uşor, pe 15 martie, din cauza vitezei neadaptate la carosabilul acoperit cu zăpadă, s-au înregistrat două accidente mortale. Într-un caz, la Marginea, o tânără în vârstă de 18 ani a murit după ce VW-ul în care se afla, condus de un tânăr de 24 de ani, a derapat şi s-a strivit de o căruţă cu lemne. În al doilea caz, pe DN 17, la ieşirea din Pojorâta spre municipiul Câmpulung Moldovenesc, tot pe un carosabil acoperit cu zăpadă, şoferul unui camion încărcat cu lemne a murit după ce a pierdut controlul asupra direcţiei şi s-a răsturnat într-o curbă. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O femeie moartă, alta la spital, după ce şoferiţa a derapat pe zăpadă şi a intrat pe contrasens.
 Vizualizări articol: 7573 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 8 voturi
O femeie moartă, alta la spital, după ce şoferiţa a derapat pe zăpadă şi a intrat pe contrasens5.058

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pacat! Condoleante! trimis de
(27 mar 2013, 14:01:37
Evolutia omului in general, ,,obliga” femeia moderna sa iasa din anonimat si sa faca si ce nu s-a facut si nu s-a adaptat!
Din totdeauna problemele tehnice au apartinut fara tagada barbatului...

Le indragim, le iubim ca nimic pe lume, dar ne este frica si ne rugam, sa nu se intimple ceva, cind le stim la volan!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei