Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 20 feb 2013 - Anul XVIII, nr. 41 (5248)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Controale

Şeful Gărzii Financiare, Ionuţ Vartic, este verificat de Agenţia Naţională de Integritate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Comisarul-şef al Gărzii Financiare Suceava, Ionuţ Vartic, a intrat în atenţia Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI). Această instituţie a demarat la sfârşitul anului trecut verificările în cazul şefului Gărzii Financiare Suceava, iar din informaţiile pe care le avem, ANI a solicitat situaţia tuturor veniturilor nete, pe categorii de venituri, pe care le-a realizat Ionuţ Vartic. De asemenea, Agenţia Naţională de Integritate va verifica toate declaraţiile şi fişele fiscale pe care Ionuţ Vartic le-a depus în ultimii ani. Din informaţiile pe care le avem, în cazul comisarului-şef al Gărzii Financiare Suceava se are în vedere verificarea respectării regimului juridic al incompatibilităţilor.

Trebuie spus că Agenţia Naţională de Integritate are competenţe în evaluarea declaraţiilor de avere, a datelor şi a informaţiilor privind averea, precum şi a modificărilor patrimoniale care intervin, a incompatibilităţilor şi a conflictelor de interese potenţiale în care pot să intervină anumite persoane pe perioada îndeplinirii unor funcţii şi demnităţi publice.

De precizat că, în cazul şefului Gărzii Financiare Suceava, verificările Agenţiei Naţionale de Integritate vor fi făcute începând din anul 2008 şi până în prezent.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şeful Gărzii Financiare, Ionuţ Vartic, este verificat de Agenţia Naţională de Integritate.
 Vizualizări articol: 3759 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.73/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.7 din 15 voturi
Şeful Gărzii Financiare, Ionuţ Vartic, este verificat de Agenţia Naţională de Integritate2.7515

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Naspa trimis de
(20 feb 2013, 12:03:38
in sfarsit s-a sesizat cineva! cam tarziu! oare stiu si ei de veniturile din firma de contabilitate a sotiei sau de salzburg cafe?si daca ar fi doar atat!!!!!! sunt curios ce e pe numele lui!probabil nimik!
2.   Cam da.. trimis de
(20 feb 2013, 12:54:46
Ar cam fi timpul sa fie verificat! Sa vedem justificarea averii sale - wolkswagen touareg in timpul liber, cafenea in centrul Sucevei - cat si actiunile din activitatea sa> firma de contabilitate cu verificari si amenzi dupa bunul sau plac. Propriul interes a primat ca intotdeauna!
3.   INTREBARE trimis de
(20 feb 2013, 14:22:47
NAIBA TE-A PUS SA VII INAPOI DE LA HUNEDOARA???CRED CA FOSTUL VICE DE LA C-LUNG,
O SA VA PUNA LA MULTI ,,CAPACU! ,,MOMENTAN MAI ARE DE ADUNAT FORMULARE 230 DE PE LA PARINTI,APOI VA VENI ,,FURTUNA''.
4.   Naspa rau de tot! trimis de
(20 feb 2013, 14:33:33
Un inganfat si fara pic de respect! Si mai mergea in controale cu o dacie amarata.... ....si li se facea "mila" administratorilor! Si surpriza: in curte tinea un jeep. Asta e dreptate? Si auzi ca mai are firma de contabilitate, cafenea si cine stie ce altele ascunse.....Bravo ANI!
5.   CASUTA trimis de
(20 feb 2013, 16:02:44
Pacat.Sunt si ei oameni ca si noi dar nu-si mai aduc aminte cum e sa fii om.Sa fiu si eu rea:dar vila de la Cumparatura cine a construit-o?Socrul sau dl Vartic?Ori a fost 50-50?Bravo ANI!
6.   Incompatibilitate 100% trimis de
(20 feb 2013, 16:22:50
Dupa mine, a verifica, ca sef de garda, societati la care nevasta da consultanta, tine contabilitatea inseamna sigur incompatibilitate. Si cine stie...o fi incompatibilitate si cu functia nevestei de la Registrul Comertului (radieri de societati evazioniste, modificari de asociati).....Sa imi spuna mie cineva ca nu e asa!
7.   Wow trimis de
(20 feb 2013, 16:29:20
Ce agitatie !!!!!!! Ce suparat e Petrica....... nu are legatura articolul cu schimbarile de la Finante ? Cine stie - stie

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei