Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 20 feb 2013 - Anul XVIII, nr. 41 (5248)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


De două goluri speranţă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Se tot vorbeşte despre variantele pe care Reghecampf le poate alege pentru a acoperi lipsa celor doi mijlocaşi centrali. Nu prea cred că are de ales, asta dacă nu va încerca variante fanteziste. Gazeta bagă strâmbe cum că Tănase n-a dat satisfacţie pe post de mijlocaş central de cele mai multe ori când a fost folosit acolo. Dar au existat şi excepţii, iar când nu ai de ales, rişti. E simplu, e absolută nevoie de cei doi mijlocaşi laterali, Chipciu şi Popa, ultimul fiind cel mai bun stelist din meciul tur, deci lui Tănase nu-i rămâne decât centrul, acolo unde oricum lipsesc titularii.

Dilema continuă în ceea ce priveşte coechipierul cu care va face cuplu. Se vehiculează varianta Prepeliţă. Asta ar însemna un jucător cu profil ofensiv folosit pentru a acoperi spatele lui Tănase. Mi se pare nerealist, nu se poate ataca fără o minimă prudenţă, căci orice gol primit înseamnă sfârşitul discursului de calificare (unul pe care îl luăm în seamă doar pentru ca returul să mai aibă un sens). Folosirea lui Filip ar însemna forţarea norocului, aici n-are rost să mai detaliem. Ce-ar mai rămâne? Dacă Szukala ar putea juca, atunci ar putea avansa Chiricheş. L-aş prefera pe el lui Gardoş pe post de închizător, poate continua o recuperare cu progresie, conduce mingea cu capul sus, ar putea fi o revelaţie. Dar ce te faci dacă Szukala nu se recuperează?! Ce bun ar fi fost acum Martinovic...

În ceea ce-o priveşte pe CFR, adie o boare de încredere, datorată formei şi atmosferei de la Inter. Dar hai s-o spunem pe-a dreaptă, se întâlneşte tusea cu junghiul! Cu cine să ataci, când Bastos şi Sougou nu mai sunt la echipă, Kapetanos e accidentat, iar un jucător de bandă ca Deac nici nu a prins lista UEFA? Iar atacul, ca atacul, dar nici apărarea nu stă pe roze, mai ales cu Rada printre titulari. La primul gol de la Milano s-a dat pasă prin spatele său, iar el a încercat să oprească mingea cu o intervenţie ca în curtea şcolii, lăsând un picior în spate! Tot ce mi-aş dori de la reprezentantele noastre este să nu primească gol repede, astfel încât să persiste suspansul, să păstrăm până spre final de două goluri speranţă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului De două goluri speranţă.
 Vizualizări articol: 830 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
De două goluri speranţă5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei