Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 20 feb 2013 - Anul XVIII, nr. 41 (5248)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

La Putna

Au tâlhărit un bărbat la ieşirea din crâşmă pentru a avea bani să bea în continuare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat în vârstă de 40 de ani şi complicele său, în vârstă de 17 ani, au fost reţinuţi de poliţie sub acuzaţia că au tâlhărit un bărbat, fapta petrecându-se după ce victima a ieşit dintr-o crâşmă, iar autorii au observat că aceasta are asupra sa o bancnotă de 100 de lei.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 1.00, Ilie B., în vârstă de 49 de ani, din comuna Putna, aflat în stare avansată de ebrietate, a fost deposedat de portofel pe DN 2H, în apropiere de domiciliu. În portofel acesta avea 115 lei şi acte personale.

Poliţiştii de la Secţia Rurală Gălăneşti au demarat o anchetă, cercetările fiind îngreunate deoarece victima, din cauza stării de ebrietate, nu a putut da detalii cu privire la locul faptei, modul comiterii ori autori.

Plecând de la informaţiile de la barul unde bărbatul a consumat alcool, poliţiştii au reuşit, în cursul zilei de luni, să dea de autori. Suspecţi de comiterea faptei sunt Petru Lucaciu, în vârstă de 40 de ani, şi Petrică Cenuşă, în vârstă de 17 ani, ambii localnici din Putna.

S-a stabilit că cei doi au consumat alcool în acelaşi local cu victima, şi când bărbatul de 49 de ani a achitat la bar consumaţia, au observat că avea asupra sa o bancnotă de 100 de lei.

Cei doi, rezultă din ancheta poliţiei, l-au urmărit pe Ilie B., iar pe aleea pietonală din partea stângă a DN 2 H, într-o zonă cu iluminatul public oprit, au acţionat. Petru Lucaciu, a stabilit poliţia, a prins victima pe la spate de mâini, imobilizând-o, moment în care minorul în vârstă de 17 ani i-a sustras portofelul.

Poliţiştii au stabilit că bărbatul în vârstă de 40 de ani s-a dus apoi din nou la crâşmă, unde a consumat alcool de cei 100 de lei, în timp ce portofelul şi actele le-a aruncat.

Anchetatorii au dispus începerea urmăririi penale faţă de cei doi suspecţi pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie, imediat ambii fiind introduşi în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, în baza ordonanţei de reţinere pentru 24 de ore.

Cei doi au petrecut doar 24 de ore în arest, ieri magistraţii luând decizia că aceştia pot fi cercetaţi în stare de libertate, cu interdicţia de a părăsi localitatea de domiciliu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Au tâlhărit un bărbat la ieşirea din crâşmă pentru a avea bani să bea în continuare.
 Vizualizări articol: 1182 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Au tâlhărit un bărbat la ieşirea din crâşmă pentru a avea bani să bea în continuare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei