Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 31 ian 2013 - Anul XVIII, nr. 24 (5231)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Decizie

Rădăuţenii intenţionează să schimbe furnizorul de gaze în municipiu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Furnizorul de gaze în municipiul Rădăuţi va fi schimbat în perioada următoare dacă deliberativul local va aviza pozitiv, în şedinţa ordinară de astăzi, un proiect de hotărâre pe această temă. Decizia a fost luată ca urmare a problemelor create, pe parcursul anilor din urmă, de stoparea furnizării gazului, în câteva rânduri, situaţie care a dus la imposibilitatea distribuirii energiei termice sau a apei calde de prestatorul de utilităţi din municipiu, dar şi la grave perturbări ale activităţii unor societăţi comerciale sau unităţi de învăţământ din localitate, cu menţiunea că stoparea gazului a fost cauzată de colaborarea imperfectă dintre furnizor şi prestatorul de utilităţi.

În aceste condiţii, primarul municipiului Rădăuţi, Aurel Olărean, a iniţiat un proiect de hotărâre care prevede schimbarea furnizorului de gaze în municipiul Rădăuţi, după încetarea contractului dintre SC Servicii Comunale SA Rădăuţi şi SC Nord Gaz Suceava. La proiectul de hotărâre sunt anexate câteva petiţii din partea celui mai mare producător de mobilă din zonă, SC Mobila SA Rădăuţi, firmă care asigură salariile pentru aproape 400 de familii din urbe, de la Şcoala Gimnazială Specială „Sfântul Stelian”, cât şi de la firma prestatoare de utilităţi din municipiu, în care acestea îşi exprimă nemulţumirea vizavi de problemele create de lipsa de colaborare cu firma suceveană.

 

Olărean: Colaborare imperfectă, neprofesională, chiar păguboasă pentru municipiu

Primarul municipiului consideră păguboasă relaţia cu furnizorul de utilităţi şi spune că aceasta a creat prejudicii atât beneficiarilor persoane fizice, cât şi firmelor. „Pentru că din anul 2008 municipalitatea rădăuţeană a întâmpinat mari probleme în derularea contractului de furnizare a gazelor naturale cu operatorul SC Nord Gaz SRL, în sensul unei colaborări imperfecte, neprofesionale, chiar păguboase pentru municipiu, cu ameninţări de sistare a gazelor naturale în Rădăuţi, lucru care s-a şi întâmplat, şi care a creat prejudicii atât cetăţenilor din localitate, persoane fizice şi juridice, cât şi SC Servicii Comunale SA Rădăuţi în calitate de consumator non-casnic, solicit aprobarea Consiliului Local Rădăuţi de a găsi un alt furnizor de gaze naturale, conform legislaţiei în vigoare”, afirmă şeful executivului rădăuţean, Aurel Olărean, în expunerea de motive ataşată proiectului de hotărâre.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Rădăuţenii intenţionează să schimbe furnizorul de gaze în municipiu.
 Vizualizări articol: 1272 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rădăuţenii intenţionează să schimbe furnizorul de gaze în municipiu0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Jiji trimis de
(31 ian 2013, 12:45:55
cel mai ieftin furnizor de gaze UNIUNEA SOVETICA LA.....STA contati pe ea.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei