Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 31 ian 2013 - Anul XVIII, nr. 24 (5231)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 31 ianuarie – 6 februarie

Învaţă tainele calculatorului, la Shopping City

Vineri şi sâmbătă, între orele 11:00-13:00, persoanele de vârsta a treia sunt invitate la Shopping City Suceava, pentru a participa la cursuri de învăţare şi perfecţionare în utilizarea calculatorului. Cursurile vor urma o programă de iniţiere adresată special persoanelor în vârstă.

 

Pizza din partea casei la Shopping City!

În acest weekend, între orele 10:00-16:00, la Shopping City Suceava primeşti o felie de pizza din partea casei. Trebuie doar să vii cu bonul fiscal pentru cumpărături de minim 50 de lei din magazinele din Shopping City la pizzeria Roti Grill şi felia este a ta.

 

Ninge cu reduceri la Shopping City

Magazinele din Shopping City Suceava au intrat în sezonul marilor reduceri de iarnă, până pe 15 februarie, cu preţuri mai mici cu până la 80%. Fie că aţi aşteptat această perioadă pentru a vă achiziţiona articolul de îmbrăcăminte preferat sau pentru a vă reînnoi complet garderoba, cu siguranţă veţi găsi ceea ce vă doriţi. Astfel, pentru a vă pregăti lista de cumpărături, vă dezvăluim şi câteva din ofertele din magazine: New Yorker vă aşteaptă cu preţuri reduse cu până la 80%, iar magazinele Fox, Pada Murre, House of Art, Marionnaud, Pada Murre, Bad Axel, Champion şi Takko Fashion au reduceri de până la 70%. Produse reduse cu până la 50% găsiţi şi la Killtec, în timp ce Office Shoes are reduceri de până la 70% la zeci de articole de încălţăminte de marcă, Benvenuti de până la 55%, Leonardo de până la 50% şi Otter de până la 40%. Dacă doriţi să achiziţionaţi obiecte de mobilier sau decoraţiuni, la Mobexpert găsiţi preţuri reduse cu până la 50% la sute de piese de mobilier şi decoraţiuni.

În plus, KFC îţi schimbă în fiecare zi de luni porţia mare de cartofi prăjiţi cu un bucket, dar îţi oferă şi meniuri Smart Booster la doar 10 lei, iar la Roti Grill ai reduceri de 20% la anumite sortimente de pizza.

În cataloagele Carrefour, Media Galaxy, Flanco şi Baumax găsiţi reduceri şi oferte speciale pe placul tuturor.

 

„Anuala 2012”, la City Gallery

Expoziţia „Anuala 2012” este o sinteză a activităţii de peste an a membrilor filialei Suceava a Uniunii Artiştilor Plastici din România. Artiştii plastici, membri ai filialei sucevene, expun lucrări de pictură, grafică, sculptură şi artă decorativă. Expoziţia este deschisă publicului până pe 24 februarie.

 

Joi, 31 ianuarie

Teatru, la Universitatea „Ştefan cel Mare”

Trupa de teatru Fabulinus a Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava, în colaborare cu Teatrul „Mihai Eminescu” din Botoşani, prezintă, la ora 18.00, în sala Auditorium „Joseph Schmidt”, spectacolul cu piesa „Visul unei nopţi de vară” după William Shakespeare. Regia, scenografia şi coloana sonoră sunt semnate de actorul şi regizorul Ion Sapdaru, iar coregrafia aparţine Laviniei Pătraşcu. „Universitatea Suceava îi invită pe toţi iubitorii de teatru să se bucure de acest eveniment. Biletul costă 5 lei şi se poate procura de la USV (Auditorium <Joseph Schmidt>) sau sunând la numărul de telefon 0745 082 677”, anunţă reprezentanţii USV.

 

Baritonul Lucian Petrean va concerta pe scena suceveană

Baritonul Lucian Petrean, de la Opera din Cluj-Napoca, va concerta, de la ora 18:30, pe scena Casei de Cultură Sindicatelor Suceava, acompaniat de Orchestra Filarmonicii Botoşani, dirijor Adelin Cătinean. Biletele costă 15 lei (8 lei pentru elevi, studenţi şi pensionari) şi se pot procura de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor - intrare B, etaj 1. Relaţii şi rezervări la telefon 0230 523 718.

 

„Sărbătorile Memoriei” la Muzeul Bucovinei

Consiliul Judeţean Suceava, Centrul Cultural Bucovina, Muzeul Bucovinei, Grupul Editorial „Muşatinii” şi publicaţiile Crai Nou şi Monitorul de Suceava organizează, la ora 13.00, la Muzeul de Istorie din municipiul Suceava, cu prilejul sărbătoririi Zilei Artelor Plastice Bucovinene, evenimentul inaugural al ciclului de manifestări cu genericul „Sărbătorile Memoriei”.

Va avea loc vernisajul expoziţiei de portrete (galeria personalităţilor bucovinene) „Vrednici de Bucovina”, lansarea albumului „Bucovina mărturisită”, expoziţie şi carte care-l au ca autor pe artistul plastic Radu Bercea, şi festivitatea de acordare a premiilor anului 2012 - Anul 80 al Artelor Plastice Bucovinene. Se vor conferi premiile Opera Omnia (Adrian Bocancea şi Radu Bercea), Premiul Graficianul Anului (Tiberiu Cosovan) şi Premiul Pictorul Anului (Carmel Georgescu).

 

Seară studenţească la Hollywood

Începând cu ora 23:00, Hollywood vă așteaptă la Student Party! Joi este seara dedicată studenților, cu superprețuri, shot-ul de tequilla şi vodcă la amețitorul preț de numai 3 lei. Rezervări: 0755 571 749

 

„Cetina”, în Padrino

„În Padrino încingem o horă mare, pe ritmurile deja cunoscute ale formaţiei Cetina, la Seară Bucovineană, începând cu ora 22.30. Pentru că este seară studenţească, oferim o reducere de 15% după ora 24.00”, anunţă organizatorii. Rezervări 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Vineri, 1 februarie

Expoziţia „Corpul uman - Fascinaţie şi mister”

La Galeria de Artă „Ion Irimescu” din municipiul Suceava are loc, la ora 16.00, vernisajul expoziţiei de grup cu genericul „Corpul uman - Fascinaţie şi mister”.

Expun lucrări de pictură, grafică şi tapiserie artiştii plastici suceveni Iulian Asimionesei, Lucia Puşcaşu şi Niculai Moroşan.

 

Lansare album folk şi volum de pamflete

La Pizzeria „La Bomba” din Gura Humorului are loc, cu începere de la ora 21.00, lansarea albumului de muzică folk „Hoinar prin Piaţa Matache” şi a cărţii de pamflete cu titlul „Ghinionul de a fi norocos”. Albumul folk îi aparţine cantautorului Marius Matache (Make), iar cartea este semnată de poetul şi patronul locantei, Sorin Poclitaru.

 

Superaniversare la Hollywood

Începând cu ora 23:00, Hollywood a pregătit o superaniversare. „E ziua ta! Noi, colectivul Hollywood, îți propunem un plan pentru ziua ta: ia-ți gașca de prieteni și vino să-ți sărbătorești ziua de naștere la noi și îți facem cadou un discount din nota de plată finală, un procent egal cu vârsta ta. Ai 25 de ani? Ai 25% reducere! Ai 18 ani, ai 18% reducere! Oferta este valabilă toată noaptea”, anunţă organizatorii. Rezervări și informații: 0755.571.749

 

Reîncepe Liga Națională de Handbal

De la ora 18.00, echipa de handbal CS Universitatea Suceava începe returul Ligii Naționale cu un meci pe teren propriu, la sala Liceului cu Program Sportiv, în compania formației CS Caraș Severin, confruntare ce va fi transmisă în direct pe postul Digi Sport 1. 

 

Mircea Vintilă, la Talcioc Cultural

Începând cu ora 21.00, Mircea Vintilă și Jul Baldovin vin pe scena din Talcioc să vă ofere o seară de colecție. Prețul unui bilet de intrare este 20 de lei, indiferent de locul în sală. Rezervările se fac la numărul de telefon 0755 222 880, cu precizarea că se vor ocupa locurile începând cu cele din fața scenei și în funcție de locurile disponibile în partea de jos. Prioritate vor avea cei care achiziționează biletele înainte de eveniment.

 

Distracţie la Padrino

„E ziua ta săptămâna asta? Ia-ţi prietenii şi sărbătoreşte-o vineri (în afara serilor cu evenimente speciale) la Padrino şi noi îţi facem cadou 50% pentru toate produsele din bar, la nota de plată, după ora 22.00”, anunţă organizatorii. Rezervări 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Sâmbătă, 2 februarie

Sport

Volei, Divizia A2, ora 13.00, sala Unirea Suceava

CSM Suceava – CS Tricolorul Ploiești

 

„Onix şi prietenii”, la Muzeul Bucovinei

Grupul Onix susţine, începând cu ora 18.00, un spectacol la Muzeul Bucovinei. Membrii grupului (Andrei Mihai Ropotă, Ştefan Marcu, Robert Teodorovici) şi prietenii lor surpriză le vor oferi sucevenilor o seară de muzică rock, cover-uri şi balade.

 

Ladies Out All Night, la Hollywood

„Începând cu ora 23.00, dăm startul la petrecere Ladies Out All Night. Seara va începe cu oferta Hollywood: toate rezervările de minim şase persoane cu patru fete petrecărețe la masă primește o sticlă de vodcă! Demonstrează că știi să te distrezi și Hollywood îți oferă trei abonamente la sală (SPinning Club Pantani). Pentru că seara e lungă, vom alege două cupluri pentru a fi premiate cu două bilete gratuite la concertul Alex Velea, de pe 9 martie!”, anunţă organizatorii. Rezervări: 0755 571 749

 

Petrecere la Offices Club

„Let them know you are the queen! Every Saturday girls experience nightlife fever! Join us on February 2 and have a taste. Get ready! Offices Club is everything you want. RSVP 0735 168 111. www.facebook.com/officesclub”, anunţă reprezentanţii clubului.

 

DJ Verony şi DJ Funk, la Padrino

„Dacă e sâmbătă, ne întâlnim la Padrino. Distracţie maximă pe hiturile mixate de DJ Verony şi DJ Funk”, anunţă organizatorii. Rezervări 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Luni, 4 februarie

Expoziţie retrospectivă de pictură

La Muzeul de Ştiinţele Naturii din municipiul Suceava se deschide, la ora 14.00, expoziţia de pictură a artistului sucevean Nicolae Zepciuc. Expoziţia retrospectivă etalează lucrări realizate în perioada 1975-2013.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 1102 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Unde fugim de-acasă...0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei