Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 31 ian 2013 - Anul XVIII, nr. 24 (5231)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   7 imagini |   ø fişiere video

Furt de identitate

Poliţistă de la Circulaţie, umilită pe propriul ei cont de Facebook şi prin adresa personală de e-mail

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O tânără poliţistă, ofiţer în cadrul Serviciului Rutier Suceava, este victima unei campanii murdare făcute de un individ care i-a furat identitatea şi care încearcă să o umilească pe propriul ei cont de Facebook şi prin adresa personală de e-mail.

De pe adresa de poştă electronică pe care o folosea de obicei tânăra ofiţer, în vârstă de 32 de ani, având gradul de inspector, a fost trimis ieri după-amiază un e-mail la mai multe persoane, printre care şi un redactor al cotidianului Monitorul de Suceava.

Citind respectivul e-mail îţi dădeai seama că e vorba de o glumă proastă făcută de cineva care voia să o umilească pe poliţistă.

 

„O mica şpagă<bine-ochită> şi datăcui trebuie şi se rezolvă!”

„Bunăziua! Sunt într-o situaţiedisperată,nu îmi mai ajung banii de chirie şi pentru rata la maşină!”, sunt primele rânduri din e-mailul respectiv, intitulat „mesaj disperat”.

Tânăra în cauză a fost iniţial încadrată în structurile Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, iar persoana care a trimis acel e-mail o denigrează, explicând cum a reuşit să se „înroleze” la Pompieri, înainte de a se transfera la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava.

„O micăşpagă<bine-ochită> şi datăcui trebuie şi se rezolvă! Săvăzic cum am procedat eu: prin intermediul lui C. l-am <lovit> pe col. L.L. cu 3000 de euro şi treaba a fost gata!!! S-au făcutplângerila col. B., dar ştiu sărezolv orice şi s-a muşamalizattotul! Pot sămăducăşi la detectorul de minciuni cătot îl rezolv...”, mai scrie în acel e-mail, în care este dat un număr de telefon al poliţistei, precum şi un link către contul de Facebook al tinerei ofiţer de la Circulaţie.

 

„Uite: pot să-mi sug şi burta!!! şi voi ziceaţi că sug numai p...”

Pe contul de Facebook al poliţistei apar mai multe fotografii cu aceasta, cele mai multe pe litoral, în costum de baie, o parte dintre ele însoţite de comentarii jignitoare.

De exemplu, într-una dintre fotografii, tânăra apare la volan şi a fost imortalizată exact în momentul în care a clipit şi avea ochii închişi. Persoana care i-a spart contul de Facebook comentează în numele poliţistei: „Vedeţi, pot să conduc şi cu ochii închişi! Doar sunt căţea poliţistă, ce naiba!”

În alte două fotografii, poliţista apare alături de un tânăr, amândoi în costum de baie pe malul mării. Tot „poliţista” comentează: „Mă gândeam: oare mi-o... în seara asta?” (la prima fotografie), „Sunt bucuroasă! Mi-a zis că mi-o tra... diseară!”

Majoritatea comentariilor jignitoare sunt la fotografiile făcute pe litoral de tânăra poliţistă: „oare pot să mă înec dacă apa e până la păsărică?”, „am făcut un pishu... dar e multă apă şi nu se cunoaşte”, „vino şi ia-mă”, „uite: pot să-mi sug şi burta!!! şi voi ziceaţi că sug numai p...”, „vai, m-am udat la păsărică” etc.

Într-o altă fotografie, tânăra apare îmbrăcată într-o rochie privindu-se în oglindă, iar comentariul semnat cu numele poliţistei este următorul: „Oglindă, oglinjoară, cine-i cea mai mare târfă din ţară?”

 

Poliţista: „Mi-a fost furat laptopul şi spartă adresa de mail”

Am contactat-o ieri pe tânăra ofiţer de poliţie chiar la numărul indicat în e-mailul „mesaj disperat” şi i-am povestit toate acestea, ea aflând chiar de la noi ce glumă cretină i s-a făcut.

„Chiar am reclamat că mi-am pierdut laptopul zilele trecute. Contul de Facebook era inactiv de mai mulţi ani şi aveam doar o singură fotografie cu mine. Mi-am schimbat numărul de telefon pentru că primeam ameninţări. Mi-am luat o cartelă şi doar două persoane ştiau de numărul cel nou. O persoană care nu ar face aşa ceva şi fostul meu soţ. Mâine dimineaţă o să fac plângere împotriva celui care a făcut o asemenea mizerie”, ne-a declarat poliţista.

Ea ne-a mărturisit că îl bănuieşte pe fostul ei soţ, de care s-a despărţit în urmă cu trei ani şi care i-a mai făcut probleme în trecut.

„Am mai făcut o dată reclamaţie la poliţie împotriva lui, dar am retras-o pentru că mi-a promis că se linişteşte. Acum, însă, nu mai dau înapoi”, era în stare de şoc tânăra poliţistă.

La aproape jumătate de oră după ce am discutat, de pe adresa de poştă electronică a poliţistei a venit un nou e-mail, de data aceasta trimis chiar de ea: „Bunăziua,
Îmi cer scuze pentru mailul primit anterior, mi-a fost furat laptopul şi spartăadresa de mail”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Poliţistă de la Circulaţie, umilită pe propriul ei cont de Facebook şi prin adresa personală de e-mail.
 Vizualizări articol: 10984 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.02/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 41 voturi
Poliţistă de la Circulaţie, umilită pe propriul ei cont de Facebook şi prin adresa personală de e-mail2.0541

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei