Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 31 ian 2013 - Anul XVIII, nr. 24 (5231)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Opinie

Onofrei susține că populaţia va realiza în scurt timp că schimbarea guvernării PDL a fost inutilă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prim-vicepreşedintele organizaţiei judeţene a PDL, Orest Onofrei, a criticat modul în care USL face politică, arătând că social-liberalii se gândesc mai mult la ei decât la cei care le-au dat votul şi i-au adus la putere. Onofrei a subliniat că principala preocupare a USL în ultima vreme a fost aceea de a-şi instala oamenii în funcţii, în timp ce populaţia a fost servită cu creşteri de impozite şi taxe şi introducerea de noi biruri.

„Unul din sloganurile cu care USL a defilat în campania electorală a fost <dreptate până la capăt>.În această perioadă, având timp de reflecţie, am încercat să înțeleg ce înseamnă dreptate până la capăt. Am observat că dreptate până la capăt înseamnă în primul rând <dă-te tu,să vin eu>. Şi a început această dreptate să se facă în teritoriu, în fiecare judeţ, prin deconcentrate, prin consiliile județene, prin primării. Dreptate în sensul că trebuie să-și facă dreptate la câțiva dintre ei. Dreptatea pe care USL a înțeles să o facă se referă într-adevăr la a face dreptate pentru un număr restrâns de oameni. S-a făcut dreptate pentru şefi, pentru parlamentari, ca să existe mulți parlamentari, şi eventual cu drepturi mai mari, dreptate pentru Guvern, pentru miniștri. Au făcut un fel de guvern siamez de genul <na-ți și ție, dă-mi și mie>ca să putem guverna împreună. Noi ştim de la ţară că atunci când vrei să mărești turma, aduci oi, nu berbeci”, a declarat Onofrei.

Orest Onofrei a ţinut să aducă aminte USL-ului că răbdarea oamenilor a scăzut tot mai mult în ultimii ani şi că în maximum un an de zile populaţia va da dreptate PDL-ului şi va realiza că schimbarea guvernării democrat-liberale a fost inutilă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Onofrei susține că populaţia va realiza în scurt timp că schimbarea guvernării PDL a fost inutilă.
 Vizualizări articol: 1086 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.88/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.9 din 8 voturi
Onofrei susține că populaţia va realiza în scurt timp că schimbarea guvernării PDL a fost inutilă3.958

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Vreau argumente!!! trimis de
(31 ian 2013, 12:47:01
Vreau argumente nu vorbe aruncate in vant,vad ca actuala putere a indreptat salariile cat de cat voi le-ti taiat,au indexat pensile voi ati uitat de pensionari ,ba nu, nu n-ati uitat ati reusit si lor sa le taiati din venit,bani pentru medicamente pentru cei cu boli incurabile voi cat ati alocat? si alte multe lucruri pe care nu ati facut in perioada voastra de glorie,sa ne aducem aminte ca o buna parte din bani se duceau la prietenii pdl-ului si a voastra,pierdeti locurile unde v-ati cocotat cu tot felul de previlegii si acu plangeti dupa ele asta e concluzia,apropo de problema cu numarul de parlamentari cei care au fost pe locul 2 la alegeri ACASA!!!
2.   Ptr.vaska 28 trimis de
(31 ian 2013, 14:47:20
ai perfecta dreptate in guvernarea usl traim foarte bine;au crescut preturile la gaze,curent,inpozitele cu 16,5 %,la agricultori ate biruri,etc.ATEPTAM NOI MASURI DIN PARTEA COMUNISTILOR (unirea cu RUSIA)
2.1  RE: Ptr.vaska 28 trimis de
(31 ian 2013, 15:38:47
...de mai raminea un an PDL-ul, ce era!? Se termina:

Soseaua de centura,
Aeroportul Salcea,
Soseaua Suceva-Botosani,
Autostrada Siret- Marea Neagra,
Autostrazile spre Cluj si Iasi, etc!...
3.   SIGUR CA DA trimis de
(31 ian 2013, 16:12:21
CEL MAI MULT IMI PLACE AUTOSTRADA SIRET-MAREA NEAGRA! IN CE SECOL?
4.   Ptr.vaska 28 trimis de
(31 ian 2013, 18:43:41
Marind taxele, impozite si alte preturi au reusit sa puna un pic si la salarii dar tot cu banii nostrii. Te-ai intrebat care e paritatea celor care lucreaza si cati batrani,copii si someri tine un muncitor in spate? Daca tu lucreazi la stat imi pare rau, pt mine esti oaia neagra care consuma banii nu produci nimica. Vrei salariu mai mare mergi la patron si lucreaza 10-12 ore nu astepta de la stat cu mana intinsa. Intradevar toti de la putere au furat nu conteaza din ce partid au fost dar de data asta o sa fim vanduti ca negrii. Inca o data mii de multumiri celor care au votat USL, o ducem din ce in ce mai bine.
5.   Pt.ZIPPINEL trimis de
(31 ian 2013, 20:10:45
Nu lucrez la stat.

6.   Comentariu trimis de
(31 ian 2013, 20:44:35
pusca si cureaua lata ,bine/mi era/n senat odata.ha,ha,ha....
7.   Uite cine vorbeste trimis de
(31 ian 2013, 22:36:08
S-a trezit cina sa critice...cat a fost la conducere nu a facut mai nimic....altul care ocupa un loc degeaba in parlament. Domnule Onofrei...daca tot va tineti cocos, poate va platiti si rovigneta...si mai ales sora matale....si o lasati si mai moale cu amenintarile la organele politiei...sau ati uitat de prepotenta de care dati dovada....
8.   Comentariu trimis de
( 1 feb 2013, 05:59:00
poti sa io  ☭ in continuare lui basescu fara sa fii la putere taranus din marginea
9.   Pt. pedelisti trimis de
( 1 feb 2013, 07:39:45
frustratilor mai luati osu de aici

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei