Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 30 ian 2013 - Anul XVIII, nr. 23 (5230)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Bilanţ Parchete

O medie de peste 650 de dosare de soluţionat pentru fiecare procuror din judeţ, în 2012

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Procurorii din judeţ au avut de soluţionat în 2012 aproape 34.000 de dosare penale, fiind cel mai mare volum de muncă din ultimii zece ani. Potrivit reprezentanţilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, un procuror a avut de soluţionat în medie nu mai puţin de 654 de dosare penale.

Din cele aproximativ 34.000 de dosare penale, a transmis ieri prim-procurorul Elisabeta Cocârlă, au fost soluţionate 18.477 de dosare, ceea ce reprezintă de asemenea un record în ultimul deceniu (un procuror a avut de soluţionat în medie 539 de dosare).

Dintre cele şase Parchete de pe lângă judecătoriile din judeţ, cele mai multe dosare soluţionate au fost la unităţile din Suceava (5.819) şi Rădăuţi (4.398).

Din punct de vedere al resurselor umane,schemele de procurori au început să se completeze în cursul anului 2011, activitate care a continuat şi în 2012.

Astfel, la sfârşitul anului 2012, din schema totală de 48 de posturi erau ocupate 41 de posturi, în condiţiile în care trei noi procurori au venit spre finalul anului.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava funcţionează cu 12 procurori dintr-o schemă de 14 (din care un procuror delegat la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Suceava), Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava cu nouă procurori din 11, Parchetul de pe lângă Judecătoria Fălticeni cu patru procurori din cinci, Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuţi cu şapte procurori din şapte (din care un procuror delegat la DIICOT Suceava), Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc cu trei procurori din patru, Parchetul de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei cu trei procurori din trei şi Parchetul de pe lângă Judecătoria Gura Humorului cu trei procurori dintr-o schemă de patru procurori.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O medie de peste 650 de dosare de soluţionat pentru fiecare procuror din judeţ, în 2012.
 Vizualizări articol: 1042 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O medie de peste 650 de dosare de soluţionat pentru fiecare procuror din judeţ, în 20120.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei