Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 30 ian 2013 - Anul XVIII, nr. 23 (5230)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Bilanţ IPJ Suceava

Suceava, locul 35 la nivel naţional la numărul de infracţiuni pe cap de locuitor

Miercuri, 30 Ianuarie 2013 (17:49:38)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava şi-a prezentat azi bilanţul de activitate pe anul 2012, per total numărul de infracţiuni fiind mai scăzut faţă de 2011 iar infracţionalitatea pe cap de locuitor fiind mult sub media naţională. Datele prezentate de comisarul şef Marcian Colman, inspectorul şef al IPJ Suceava , arată că în anul 2012 infracţiunile sesizate, care fac obiectul lucrărilor penale, au un trend descendent față de anul 2011 (-1.809 sesizări) fiind înregistrate în total 17.733 fapte. Din aceste cifre a rezultat un total de 2.556 de infracţiuni la o sută de mii de locuitori.

„Suceava ocupă locul 35 într-un clasament la nivel naţional, pe judeţe, faţă de media naţională de 3.228 de infracţiuni la suta de mii de locuitori, situându-se printre judeţele cu cel mai mare grad de siguranţă”, a declarat în cadrul şedinţei de bilanţ comisarul şef Marcian Colman. Reprezentantul IPJ Suceava a mai arătat că eficienţa poliţiei este evidențiată și în cele 6.549 infracțiuni soluționate și prin cele 1.717 infracţiuni descoperite în flagrant.

Îmbucurător este că la nivel de judeţ au fost în scădere infracţiunile cu violenţă dar şi numărul de accidente rutiere. La un nivel ridicat se află însă faptele de furt.

Şedinţa de bilanţ a IPJ Suceava s-a desfăşurat în prezenţa prefectului Sucevei, Florin Sinescu, a vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Suceava, Alexandru Rădulescu, a preşedintelui Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică (ATOP) Gheorghe Iacob şi a procurorilor şefi de la unităţile de parchet din judeţ.

Prefectul judeţului, Florin Sinescu, a apreciat activitatea desfăşurată de poliţiştii suceveni şi a recomandat o atenţie sporită faţă de infracţionalitatea în zona şi în incinta unităţilor de învăţământ, fenomen ce poate avea un impact deosebit asupra dezvoltării tinerei generaţii.

 


DSC_1693.jpg

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Suceava, locul 35 la nivel naţional la numărul de infracţiuni pe cap de locuitor.
 Vizualizări articol: 1288 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Suceava, locul 35 la nivel naţional la numărul de infracţiuni pe cap de locuitor5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei