Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 30 ian 2013 - Anul XVIII, nr. 23 (5230)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Curiozitate

Un profesor, ales membru al CA la Casa de Sănătate, în detrimentul unui medic

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Administraţia judeţeană va fi reprezentată în Consiliul de Administraţie (CA) al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) de un profesor, Cristina Teodorovici, deşi pentru această funcţie a concurat şi un medic, fost şef al acestei instituţii, Mihai Creţeanu. Decizia a fost luată ieri, prin vot, în cadrul şedinţei Consiliului Judeţean. Pentru postul de reprezentant al CJ Suceava în Consiliul de Administraţie al CJAS Suceava au concurat doar doi consilieri judeţeni, Cristina Teodorovici (PNL) şi Mihai Creţeanu (PDL). Iniţial, pentru această funcţie a fost propus consilierul liberal Ion Piticari, însă acesta a refuzat să candideze, precizând că are domiciliul în Câmpulung Moldovenesc, motiv pentru care îi este mai greu să se deplaseze la Suceava.

De precizat că medicul Mihai Creţeanu a condus Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Suceava în perioada 2000-2004. În ceea ce o priveşte pe Cristina Teodorovici, aceasta ocupă în momentul de faţă funcţia de inspector general adjunct la Inspectoratul Şcolar Judeţean.

Înaintea votului pentru acest post, consilierul PDL Radu Pentiuc a făcut un apel la consilierii judeţeni să lase deoparte votul politic şi să aleagă „un profesionist”. „Aş solicita membrilor Consiliului Judeţean să lase votul politic şi să lase loc competenţei şi performanţei profesionale. Domnul Creţeanu a condus Casa de Asigurări de Sănătate în perioada 2000-2004 şi cred că prezentarea dumnealui nu mai este necesară. Consider că trebuie să dăm deoparte votul politic şi să instituim votul competenţei”, a spus Pentiuc.

Apelul acestuia nu a avut efectul scontat, Cristina Teodorovici câştigând fără probleme, cu 21 de voturi pentru şi 14 împotrivă, alegerile pentru postul de reprezentant al administraţiei judeţene în Consiliul de Administraţie al CJAS. Pentru Cristina Teodorovici au votat cei 19 reprezentanţi ai USL din deliberativul judeţean şi doi consilieri de la PP-DD, în timp ce medicul Creţeanu a primit votul celor 14 consilieri ai PDL.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un profesor, ales membru al CA la Casa de Sănătate, în detrimentul unui medic.
 Vizualizări articol: 2802 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.80/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.8 din 5 voturi
Un profesor, ales membru al CA la Casa de Sănătate, în detrimentul unui medic1.855

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Concurs trimis de
(30 ian 2013, 11:23:20
au gresit cei care s-au ocupat de aceste alegeri, trebuia de la inceput sa se puna clar, conditia, ca persoana ce se prezinta la concurs sa fie cadru medical......scurt si fara nici un fel de discutii si negocieri.......
totusi, rusine ar trebui sa-i fie profesoarei.......trebuia sa-si dea singura seama ca, nu ar putea face fata unui domeniu in care esti complet necunoscator.....RUSINE sa-i fie, in continuare, la viitorul loc de munca fata de viitorii colegi care sunt medici, dar cum la noi obrazul este gros, nu conteaza nimic....
dar de, banii si functia face tot felul de lucruri necinstite si necurate ( pile, cunostinte, etc.....).... suntem cu ceva mai deosebiti ca in vremurile apuse? cu absolut nimic, din contra suntem mai rau.......
2.   INTREBARE trimis de
(30 ian 2013, 13:55:39
NU-I CUMVA SI PROFESOR DE ,,SOZIALISM STIINTIFIC''-TRIMISA DE .....CEI CE ADMINISTREAZA SI NUME DE COD???
3.   Va fi manager!Face fata,de ce nu..este profesoara! trimis de
(30 ian 2013, 15:11:38
La spital este si acolo un ,,neprofesionist” si toti sunt multumiti ....
3.1  RE: Va fi manager!Face fata,de ce nu..este profesoara! trimis de
(30 ian 2013, 17:05:42
"Neprofesionistul" de care vorbesti e cel mai mare campion la spagi! Mai intreaba si tu in stanga si in dreapta si o sa ti se faca parul maciuca! La 100 milioane halatul, cand esti singurul candidat pe post, mi se pare scump, don'le cam scump, dincolo era mai ieftin!
4.   Distinsa domnisoara trimis de
(30 ian 2013, 17:54:18
domnisoara Teodorovici este colectionara de spagi a Inspectoratului Scolar. Toti colegii o arata cu degetul. Ii arata nesimtirea si dizgratia.
5.   Itele sunt incurcate..sunt multe OBLIGATII! trimis de
(30 ian 2013, 18:17:41
De asa ceva sunt sigur ca nici cei care au primit-o la concurs nu stiau, cu atit mai putin eu.
Imi pare rau ca numai acestia sunt promovati peste tot.
PNL-ul ar trebui sa cerceteze (ca doar vor fi ocazii cit de curind) si s-o zboare pe baza de documente, pina nu va ,,cadea” intreg sistemul.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei