Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 29 ian 2013 - Anul XVIII, nr. 22 (5229)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Drept la replică

În legătură cu articolul publicat în ziarul de luni, 28 ianuarie 2013, atât în ediția tipărită, cât și în cea online, a ziarului Monitorul de Suceva, intitulat „Duşmanul lui Băişanu, avocatul Cătălin Pintea, confirmat preşedinte interimar al TNL Suceava”, am dori să facem câteva precizări.

În primul rând, între domnul președinte al PNL Suceava, conf. univ. dr. Ștefan Alexandru Băișanu, și președintele interimar al TNL Suceava, av. Cătălin Viorel Pintea, nu există niciun conflict care să genereze un astfel de titlu de articol. Cei doi nu sunt dușmani, ba din contră sunt colegi de partid, împreună făcând parte din echipele de campanie de la alegerile de anul trecut. De altfel, Cătălin Viorel Pintea și-a exprimat în diverse rânduri susținerea candidaturii domnului Ștefan Alexandru Băișanu, atât la funcția de primar al municipiului Suceava, cât și la cea de deputat pe colegiul uninominal nr.1 Suceava.

În al doilea rând, ținem să dezmințim speculațiile făcute conform cărora între domnul Băișanu și domnul Pintea ar fi avut loc vreun conflict de altă natură decât verbal, asta în condițiile în care exprimarea unor poziții contradictorii în interiorul ședințelor de partid pot fi trecute la categoria conflicte.

În alt treilea rând, am dori să precizăm că președintele interimar al TNL Suceava, Cătălin Viorel Pintea, nu și-a asumat niciodată, ba chiar a dezmințit, un articol apărut în presă, în timpul campaniei de anul trecut, conform căruia președintele PNL Suceava, Ștefan Alexandru Băișanu, i-ar fi luat diferite sume de bani şi i-ar fi promis că va fi pe un loc eligibil pe listele de consilieri locali.

Nu în ultimul rând, dorim să vă mulțumim pentru sprijinul acordat în mediatizarea acțiunilor și vieții tineretului național liberal, lucru pentru care aveți toată aprecierea noastră.



Departamentul de comunicare al TNL Suceava
prin președinte interimar Cătălin Viorel Pintea

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Drept la replică.
 Vizualizări articol: 1415 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Drept la replică1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei