Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 29 ian 2013 - Anul XVIII, nr. 22 (5229)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Nemulţumire

Şase firme contestă la Consiliul Judeţean înfiinţarea unor trasee noi pentru transport de persoane

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Şase firme de transport public persoane care îşi desfăşoară activitatea în judeţul Suceava au solicitat Consiliului Judeţean desfiinţarea unor noi trasee incluse în Programul judeţean de transport persoane, care va intra în vigoare din data de 1 mai 2013. În cadrul şedinţei de astăzi a deliberativului judeţean urmează a fi discutate plângerile prealabile despuse de SC Transporturi Auto SA Suceava, SC Domvir Trans SRL Mănăstirea Humorului, SC Domiţian Prest – Com SRL Mănăstirea Humorului, SC Bogtrans SRL Şcheia, SC Intertranscom SRL Iaşi şi SC Trans DMV Europa SRL Suceava, toate aceste firme solicitând desfiinţarea unor trasee noi de transport persoane, pe motiv că acestea se suprapun pe altele deja existente. Cele şase firme, care operează deja pe rutele similare, reclamă la Consiliul Judeţean că înfiinţarea unor noi trasee care se suprapun pe cele deja existente le va afecta activitatea. Ca exemplu, în plângerea prealabilă formulată de SC Transporturi Auto SA Suceava se precizează că prin înfiinţarea unor trasee care se suprapun pe cele pe care operează această firmă „ne vor fi afectate încasările şi eficienţa economică a curselor pe care le executăm, deoarece cursele de pe traseele nou înfiinţate vor pleca cu doar 5 – 15 minute înaintea curselor noastre”. De precizat că firmele care contestă înfiinţarea unor noi curse în Programul judeţean de transport persoane, care se suprapun pe rutele deja existente, reclamă că sunt încalcate prevederile legale care reglementează acest tip de serviciu de transport.

Nu în ultimul rând, trebuie spus că la toate cele şase plângeri prealabile, răspunsul formulat de departamentele de specialitate ale administraţiei judeţene arată că introducerea unor trasee în noul Program judeţean de transport persoane este legală, iar reclamaţiile nu sunt întemeiate, motiv pentru care se propune respingerea lor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şase firme contestă la Consiliul Judeţean înfiinţarea unor trasee noi pentru transport de persoane.
 Vizualizări articol: 1915 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 4 voturi
Şase firme contestă la Consiliul Judeţean înfiinţarea unor trasee noi pentru transport de persoane3.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei