Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 29 ian 2013 - Anul XVIII, nr. 22 (5229)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Dragnea: În 2013 nu continuăm lucrările la sălile de sport sau bazinele de înot în zona rurală

Marţi, 29 Ianuarie 2013 (16:33:41)

Ministrul Dezvoltării, Liviu Dragnea, a declarat, marţi, că sunt peste 3.200 de şantiere deschise nefinalizate, care necesită 4 miliarde de lei, dar în 2013 nu vor fi continuate lucrările la sălile de sport sau bazinele de înot din zona rurală şi nu va mai fi deschis niciun şantier nou.

"Din păcate, sunt peste 3.200 de şantiere deschise în România referitoare la alimentarea cu apă, canalizări, drumuri judeţene, locuinţe, săli de sport, bazine de sport, cămine culturale. Suma necesară finalizării acestor investiţii este de peste 4 miliarde de lei. Este nevoie de o prioritizare a investiţiilor", a spus Dragnea, după audierea sa în Comisiile parlamentare de administraţie pe tema bugetului.

Dragnea a arătat că a căzut de acord cu prim-ministrul şi cu finanţatorii internaţionali să nu mai deschidă niciun şantier nou din această categorie de lucrări pentru că în fiecare an au început lucrări şi s-a ajuns la "un număr foarte mare, care nu mai poate fi susţinut".

El a adăugat că nu vor fi continuate în 2013 lucrările începute la săli de sport sau bazine de înot din zona rurală. El a spus că vor fi finanţate doar 2-3 obiective foarte mari, aproape finalizate, cum este sala de sport din Ploieşti.

Dragnea a mai spus că eventual va începe şi studiul de fezabilitate pentru sala necesară lotului naţional de gimnastică şi vor continua lucrările de alimentare cu apă, canalizările, drumurile, locuinţe, cămine culturale.

"În prezent avem 576 milioane de lei prevăzute pentru şantierele deschise", a arătat el.

Dragnea a spus că abia în 2014 ar putea fi deschise alte şantiere.

În legătură cu reabilitarea termincă a blocurilor, Dragnea a precizat că aceasta va fi la un nivel mai scăzut decât anul trecut pentru că nu sunt sume mari alocate, în general, pentru tot ministerul.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dragnea: În 2013 nu continuăm lucrările la sălile de sport sau bazinele de înot în zona rurală.
 Vizualizări articol: 982 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dragnea: În 2013 nu continuăm lucrările la sălile de sport sau bazinele de înot în zona rurală0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei