Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 10 ian 2013 - Anul XVIII, nr. 6 (5213)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Infractori de mici

Patru minori au comis în câteva săptămâni 17 furturi din maşini şi societăţi comerciale

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Patru minori cu vârste cuprinse între 14 şi 17 ani au fost aruncați în celule de la subsolul poliţiei judeţene, fiind acuzaţi de o serie întreagă de furturi din autoturisme şi societăţi comerciale.

Doi dintre minori au fost lăsaţi să plece acasă după expirarea perioadei de reţinere, cu interdicţia de a părăsi localitatea de domiciliu, însă ceilalţi doi au fost duşi aseară în faţa judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, cei patru minori, Elvis Vasile Fieraru (14 ani), din municipiul Suceava, Nicolae Bozomală (15 ani), Gheorghe Cuţitariu (16 ani) şi Constantin Oltean (17 ani), toţi trei din Şcheia, au comis nu mai puțin de 17 furturi din societăţi comerciale şi autoturisme, prejudiciul total probat până în prezent fiind de aproximativ 20.000 de lei.

În gruparea infracţională, pe lângă cei patru minori, era, susţin anchetatorii, şi un anume Simion Bozomală (19 ani), tot din Şcheia, acesta fiind căutat în prezent de judiciariştii poliţiei.

 

Spărgeau geamurile la maşini şi magazine şi furau tot ce prindeau

Într-un comunicat al IPJ Suceava, sunt prezentate furturile comise de cei cinci spre finalul anului trecut.

În noaptea de 5/6 decembrie, au venit în municipiul Suceava, iar după ce s-au asigurat că nu sunt văzuți de nimeni, au spart geamul lateral al unui autoturism parcat pe Strada Zorilor şi au sustras din interiorul acestuia o stație de emisie recepţie.

Au repetat figura în noaptea de 7/8 decembrie, când au spart geamul uşii de acces într-o societate comercială situată pe bulevardul George Enescu, au pătruns în interior şi au sustras aproximativ 400 de pachete de ţigări, 15 sticle de băuturi alcoolice şi mai multe pachete de cafea.

În noaptea de 15/16 decembrie au mai dat o lovitură: au spart geamul lateral al unui autoturism parcat pe bulevardul George Enescu, iar din interior au sustras o trusă cu piese de schimb pentru casele de marcat şi 11 sticle de 500 ml alcool sanitar.

În noaptea de 18/19 decembrie au spart geamul unei societăți comerciale situate pe bulevardul George Enescu şi au plecat cu 64 de pachete de țigări de diferite mărci, 12 pachete de cafea, şase pachete de napolitane şi 16 sticle de băuturi alcoolice.

În noaptea de 22/23 decembrie, au spart un geam al unei societăți de pe strada Aleea Lalelelor, însă fără a pătrunde în magazin şi fără a sustrage bunuri din interior. În aceeași noapte, autorii au forțat şi distrus sistemul de închidere al portbagajului a două autoturisme care erau parcate pe strada Lazăr Vicol, însă nu au găsit nimic de furat.

Noaptea nu s-a încheiat prea repede pentru micii spărgători, care au distrus câte un geam deflector a trei autoturisme parcate în faţa Şcolii Gimnaziale Nr. 4 Suceava, fără însă a sustrage bunuri din interiorul acestora.

În noaptea de 27/28 decembrie au furat un modulator FM, după ce-au distrus două geamuri de la două autoturisme parcate pe Strada Bistriţei.

În aceeași noapte, au spart şi un autoturism parcat pe Strada Duzilor, de unde au luat tot un modulator FM şi 100 de euro.

„Cei doi autori cu vârsta sub 16 ani au fost examinaţi neuropsihiatric în regim de urgenţă, specialiştii concluzionând că aceştia au discernământul faptelor comise.

Cercetările în cauză sunt continuate pentru stabilirea și documentarea întregii activități infracționale desfășurate de către învinuiți”, se arată în comunicatul poliţiei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Patru minori au comis în câteva săptămâni 17 furturi din maşini şi societăţi comerciale.
 Vizualizări articol: 1062 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.3 din 3 voturi
Patru minori au comis în câteva săptămâni 17 furturi din maşini şi societăţi comerciale3.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei