Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 10 ian 2013 - Anul XVIII, nr. 6 (5213)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

„Vitejii” periculoase

Tineri încătuşaţi pentru focuri de armă în discotecă, scandaluri, bătăi, furt de maşină şi contrabandă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi fraţi din comuna Vicovu de Jos, Narcis Mihăiţă Aga (21 de ani) şi Ovidiu Dumitru Aga (24 de ani), precum şi un amic de-al lor din comuna Bilca, Vasile Petrică Moisiuc (32 de ani), au primit ieri ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore şi, cu cătuşe la mâini, au fost duşi în faţa judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru o serie întreagă de fărădelegi.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi au cerut arestarea celor trei, după ce, în a doua zi de Crăciun a anului trecut, cei trei, împreună cu alţi indivizi, s-au dus la un bar din comuna Voitinel, unde au provocat scandal pe drumul comunal din faţa localului, au distrus o plasă de gard de la o locuinţă şi cu ştacheţi de lemn şi alte obiecte contondente i-au lovit pe cinci tineri din localitate care mergeau cu colinda. Două dintre victime au suferit leziuni pentru care au necesitat şapte-opt zile de îngrijiri medicale.

Anchetatorii susţin că bătăuşii au venit la Voitinel cu un BMW înmatriculat în Anglia, la volan fiind Vasile Petrică Moisiuc, individ care, susţin oamenii legii, nu are permis de conducere.

Acelaşi Moisiuc este acuzat că a furat autoturismul BMW de la un consătean de-al său şi l-a condus fără permis pe drumurile publice.

Întrebat de poliţişti unde este maşina, Moisiuc – le-au spus anchetatorii judecătorilor – a declarat că a vândut-o cu 800 de euro, refuzând să spună cine este cel care a cumpărat autoturismul furat.

În faţa judecătorilor, procurorul de caz a arătat şi alte „vitejii” comise de învinuiţi în trecut.

De exemplu, în luna septembrie a anului 2011, Narcis Aga a provocat scandal la o discotecă din satul Măneuţi, comuna Frătăuţii Vechi. După ce a făcut scandal, a scos un pistol cu gloanţe de cauciuc, pe care îl deţine ilegal, şi a tras mai multe focuri în aer.

Narcis Aga, fratele său şi un alt individ sunt acuzaţi că, tot în toamna lui 2011, au introdus şi transportat în zona frontierei de stat 11.000 de pachete cu ţigări de contrabandă, folosind un autoturism înmatriculat în Irlanda.

Ieri seară, cei trei învinuiţi au primit mandate de arestare pentru 29 de zile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tineri încătuşaţi pentru focuri de armă în discotecă, scandaluri, bătăi, furt de maşină şi contrabandă.
 Vizualizări articol: 2534 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.29/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.3 din 7 voturi
Tineri încătuşaţi pentru focuri de armă în discotecă, scandaluri, bătăi, furt de maşină şi contrabandă3.357

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei