Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 1 nov 2012 - Anul XVII, nr. 256 (5161)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   7 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 1 – 7 noiembrie

Descoperă Egiptul Antic la Shopping City

În perioada 16 octombrie - 8 noiembrie, Shopping City Suceava oferă copiilor un loc de distracţie pe cât de atractiv, pe atât de educativ: o piramidă în interiorul căreia micuții pot descoperi cufere, comori, statuete egiptene şi reproduceri ale celor mai cunoscute artefacte din Egiptul Antic. Shopping City a pregătit un program de activităţi şi concursuri menite să le atragă atenția, dar şi să le dezvolte creativitatea celor mici: plimbare cu maşinuţele Buggy, ateliere de creaţie, face painting şi sesiuni de poveşti oferite de Alexandria Librării. Toţi copiii care vor face parte din Echipajul Exploratorilor în goana după comorile din Egiptul Antic vor pleca acasă cu amintiri unice: fotografii gratuite cu mumia egipteană, pergamente cu enigme egiptene şi alte premii surpriză.

 

Lecţii de dans, la Iulius Mall

În fiecare zi de luni, miercuri şi vineri, începând cu ora 18.00, în sala Boomdance, de la etajul Iulius Mall Suceava, copiii vor putea lua lecţii de dans. După-amiezile celor mici, petrecute la Iulius Mall, îi vor purta pe ritmuri de samba, salsa, rumba, tango, vals vienez, vals lent, cha cha, quickstep, jive şi slow foxtrot.

 

Târgul colecţionarilor, la Iulius Mall

Între 2 şi 4 noiembrie, la parterul Iulius Mall se va desfăşura târgul colecţionarilor. Sucevenii ce pun pasiune în îmbogăţirea colecţiilor proprii îşi vor expune marfa şi vor oferi clienţilor mall-ului crâmpeie de istorie. Fiecare obiect expus are o poveste, iar amintirile vor putea fi împărtăşite cu vizitatorii Iulius Mall.

 

Expoziţia „Tapiseria sau Poveste Ţesută”, la City Gallery

Shopping City Suceava, Consiliul Judeţean Botoşani, Muzeul Judeţean Botoşani şi Uniunea Artiştilor Plastici Profesionişti - Filiala Suceava vă invită să vizitaţi expoziţia „Tapiseria sau Poveste Ţesută”, cu lucrări valoroase, monumentale, parietale, realizate în tehnica haute lisse, care aparţin maeştrilor acestui gen deosebit al artelor plastice. Sunt lucrări realizate, începând din anii 1960.

 

Distracţie pentru cei mici, la Iulius Mall

Sâmbătă, de la ora 12.00, în zona KidsLand, se vor organiza ateliere de creaţie tematice, iar duminică, 4 noiembrie, prichindeii sunt invitaţi la o piesă de teatru, oferită de Teatrul de Păpuşi „Puppet”.

 

Expoziție de fotografie - Moara Dracului

În perioada 1-7 noiembrie, Galleria Suceava vă invită să vizitați expoziția de fotografie Moara Dracului, fotografii semnate de Bogdan Curic și ArTiStul. Expoziția face parte dintr-un proiect inițiat de Ștefan Macedon Gheorghiță (ArTiStul), ce are ca scop mediatizarea prin intermediul artei fotografice a tuturor rezervațiilor naturale din județ.

 

Expoziţia de linogravură „Suceava, caligrafii sentimentale”

Expoziţia „Suceava, caligrafii sentimentale”, realizată de Tiberiu Cosovan şi prezentată la Muzeul de Ştiinţele Naturii din municipiul Suceava, etalează un număr de 25 de lucrări de linogravură, interpretări plastice ale unor imagini de arhivă din Suceava de altădată. Lucrările ilustrează obiective arhitectonice reprezentative (turnurile medievale ale Sucevei, Palatul Administrativ, Muzeul Bucovinei, Hanul Domnesc, Uzina de Apă, Casa Isopescul, Vila Maria...), imobile şi secvenţe urbane care au dispărut pentru totdeauna (Casa Naţională, Cafeneaua Armenească, prăvăliile de pe străzile Karl Marx, Curtea Domnească, Plăieşilor, Meseriaşilor...).

 

Învață să dansezi, la Galleria Suceava

Galleria Mall Suceava invită toți copiii, în fiecare weekend al lunii noiembrie, la "Open Weekend", unde pot beneficia de cursuri de dans gratuite, oferite de școala de dans Fly Dance Club (Suceava).

 

Cursuri de Zumba, la Zumba Loca Suceava

Pe parcursul lunii noiembrie, Galleria Suceava vă invită să luați parte la cursurile de Zumba predate de cei de la clubul Zumba Loca Suceava. Cursurile vor avea loc în fiecare marți, joi și vineri, de la ora 20.00. Relații la telefon 0745 99 63 56.

 

Expoziţia „Mineralia”

Muzeul de Ştiinţele Naturii din municipiul Suceava prezintă, în intervalul 2 - 4 noiembrie, o nouă expoziţie „Mineralia”. „Un eveniment strălucitor”, aşa cum spune geologul Andrei Gorduza, care ne oferă spre vânzare o gamă variată de bijuterii cu pietre preţioase şi semipreţioase, cristale minerale şi eşantioane de colecţie, cristale în geode, podoabe realizate din chihlimbar, corali, sidef şi perle. 

 

Joi, 1 noiembrie

O seară de folclor autentic românesc, la Talcioc Cultural

La Fierărie - Talcioc Cultural organizează, începând cu ora 21:00, o seară de folclor autentic românesc, protagoniştii evenimentului fiind Gina Păsăilă şi Formaţia Luxor. Intrarea este liberă. Accesul în Loja Burgheză și, implicit, rezervarea costă 5 lei de persoană.

 

Aniversare la Hollywood Sushi Bar, trei ani de activitate

Hollywood Sushi Bar vă aşteaptă să petreceţi aniversarea celor trei ani de activitate!Cu ocazia împlinirii celor trei ani, shot-urile de tequila şi vodka sunt la preţul de 3 lei. Se anunţă petrecere frumoasă şi organizatorii promit să-l cinstească pe fiecare prieten care se alătură distracţiei! Rezervări: 0755 571 749

 

Lansare de carte, la Prefectură

Începând cu ora 10.00, la sediul Prefecturii Suceava, etajul II, Sala „Nicolae Labiș”, va avea loc o lansare de carte, semnată de fostul ministru de Interne Doru Viorel Ursu.

 

Concert latino live, cu Trupa Los Anonimos

Padrino a pregătit scena pentru un superconcert latino live, cu Trupa Los Anonimos. Intrarea este liberă. Şi pentru că este seară studenţească, organizatorii oferă o reducere de 15%, după ora 24.00. Rezervări 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Vineri, 2 noiembrie

Distracţie la Hollywood Sushi Bar

Sunteţi aşteptaţi la Hollywood Sushi Bar, să petreceţi un super Friday 1.3 party! Doar vinerea şi doar la Hollywood, shot-urile de tequila şi votcă sunt la preţul de 3 lei. Te distrezi pe cinste, alături de organizatori! Rezervări: 0755 571 749

 

Publika, concert incendiar, la Talcioc Cultural

Publika va concert, începând cu ora 21:00, la Talcioc Cultural. Intrare: 25 de lei la parter, 30 de lei la Loja Burgheză.

 

Sărbătoreşte-ţi ziua la Padrino

E ziua ta săptămâna asta? Ia-ţi prietenii şi sărbătoreşte-o vineri (în afara serilor cu evenimente speciale) la Padrino. Organizatorii îţi oferă cadou o reducere de 50%, pentru toate produsele din bar, la nota de plată, după ora 22.00. Rezervări 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Fotbal de Liga a III-a, pe Areni

Stadionul Areni va găzdui, cu începere de la ora 14.00, confruntarea dintre Sporting Suceava şi ASC Bacău, contând pentru etapa a X-a a Ligii a III-a. Intrarea este liberă.

 

Sâmbătă, 3 noiembrie

Fashion party, la Hollywood Sushi Bar

Hollywood Sushi Bar vă invită la Fashion party. Vă aşteaptă superpremii. Cea mai stilată şi fashion ţinută va fi premiată cu un pachet complet la salon Glow Beauty Place. Totodată, petrecăreţii vor fi cinstiţi cu shot-uri de votcă şi sticle de votcă, pentru cei mai îndrăzneţi. Rezervări: 0755 571 749

 

Teatru cuThe Knockers, la Talcioc Cultural

De la ora 18:00, spectacol pus în scenă de trupa de teatru The Knockers, în colaborare cu Asociația MagiMedia, la Talcioc Cultural. Spectacolul reunește două comedii scurte de Ilf și Petrov, care au ca temă comună nebunia. Dacă în prima piesă, “Oameni nervoși”, comicul e bazat pe stres și efectele lui asupra doctorului și pacientului, cea de a doua piesă, “Vicerege”, aduce în scenă un mic grup de impostori, care simulează nebunia, fiecare după puterile lui. Acțiunea ambelor piese are loc în Rusia sovietică, bolșevică, în perioada epurărilor, fenomen specific comunismului din acea vreme. Intrare: 6 lei. Organizatori: La Fierărie - Talcioc Cultural și trupa The Knockers.

 

Concert rock, La Fierărie - Talcioc Cultural

Trupele Crosside și Okra, de la ora 21:00, vor concerta La Fierărie - Talcioc Cultural. Rock și soft rock, două trupe, două seturi de tobe, două soliste... Donația pentru artiștii suceveni: 5 lei. Organizator: La Fierărie - Talcioc Cultural.

 

Teatru pentru copii, la Galleria Suceava

De la ora 11.30, Teatrul pentru copii și tineret "Vasilache" din Botoșani va prezenta, în zona dedicată copiilor din Galleria Suceava (la etaj), piesa "Ursul păcălit de vulpe". Durata spectacolului va fi de 50 de minute, iar vârsta recomandată pentru public este între 3 și 18 ani.

 

Petrecere la Padrino

Dacă e sâmbătă, este petrecere la Padrino. Distracţie maximă, pe hit-urile mixate de DJ Verony şi DJ Funk. Rezervări 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Duminică, 4 noiembrie

Ultimele noutăţi în materie de hairstyle, la Iulius Mall

Un eveniment glamour va fi organizat cu ocazia inaugurării cafenelei Promenade, amplasată la parterul Iulius Mall Suceava, la baza scărilor rulante. Salonul Coquette Suceava vă invită să aflaţi ultimele noutăţi în materie de hairstyle. Experţii salonului prezintă la Iulius Mall, cafeneaua Promenade, începând cu ora 18.30, colecţia Hair Fantasy Show. Colecţia promovează noile tendinţe în materie de hairstyle, precum şi creativitate, imaginaţie şi emoţie duse până la pragul artei. În această colecţie se remarcă secţiunea de tunsori scurte, forme geometrice bine definite puse în valoare de culori îndrăzneţe şi elemente de pictură pe păr. Coafura şi machiajul sunt direct şi puternic legate de feminitate şi expresivitate, fiind inspirate din anii '30, '60, adăugând stiluri diferite pentru a personaliza această colecţie. Prezentarea va avea loc în cadrul select al Promenade, un motiv pentru a savura preparatele din cafea ale unităţii.

 

Marţi, 6 noiembrie

Spectacolul de succes „Maitreyi”, pe scena suceveană

Începând cu ora 19:00, sucevenii sunt aşteptaţi la teatru. Mari actori ai scenei româneşti, precum Maia Morgenstern, Anca Sigartău, Doru Ana, vor aduce la Suceava spectacolul de succes „Maitreyi”, de Mircea Eliade, cu intervenţii din „Dragostea nu moare” de Maitreyi Devi. Biletele costă 80 de lei sau 60 de lei pentru elevi, studenţi şi pensionari şi se găsesc la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, intrare B, etaj I. Relaţii şi rezervări, la telefon 0230 523 718. Biletele deja cumpărate de suceveni pentru spectacolul „Maitreyi”, care trebuia să aibă loc pe 1 mai, rămân valabile, dar trebuie actualizate cu noile locuri în sală.

 

Miercuri, 7 noiembrie

Concert simfonic, la Casa de Cultură Suceava

Pe scena Casei de Cultură Suceava va concerta Orchestra Filarmonicii de Stat Botoşani. Spectacolul va începe la ora 18:30. Biletele costă 15 lei. Pentru elevi, studenţi şi pensionari, un bilet costă 8 lei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 1098 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Unde fugim de-acasă...0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei