Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 1 nov 2012 - Anul XVII, nr. 256 (5161)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Între Suceava şi Pătrăuţi

Accident în lanţ, provocat de un şofer care a derapat şi s-a rotit pe carosabil în timpul unei depăşiri

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un şofer în vârstă de 23 de ani, care conducea un autoturism Seat, a provocat un accident în lanţ, cu trei maşini implicate, după ce, intrat într-o depăşire, a pierdut controlul asupra volanului şi s-a rotit pe carosabil. Evenimentul rutier s-a petrecut ieri, în jurul orei 14.30, pe DN 2, la ieşirea din Suceava spre comuna Pătrăuţi.

Conform anchetei poliţiei, Marinel Iriciuc, tânărul de 23 de ani, domiciliat în Pătrăuţi, venea la volanul maşinii Seat înmatriculate în Spania spre Suceava, şi, pe o porţiune de drum drept, a intrat în depăşirea unor autovehicule din faţa sa. Şoferul a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în derapaj. Autoturismul Seat a fost lovit violent, în partea lateral spate dreapta, de un autoturism Toyota Yaris, condus din sens opus de Silvia Făgurel, în vârstă de 57 de ani, din Suceava. Urmare a impactului, autoturismul Seat a fost proiectat în afara drumului, în timp ce Toyota a fost lovită de un VW care venea din spate, condus de o altă şoferiţă, Dorina Strugari, în vârstă de 34 de ani, din Iaslovăţ.

 

Au văzut cum maşina din faţa lor se învârte

Ambele şoferiţe au relatat cum maşina aflată în depăşire a început să se rotească în faţa lor.

Silvia Făgurel, femeia care conducea autoturismul Toyota, a declarat: „Veneam de la Suceava, l-am văzut pe şoferul din faţă că se roteşte pe şosea şi m-am trezit lovită. Eu am zis iniţial că nu ajunge până la mine... a depăşit un tir, cred”.

Şoferiţa care venea din spate, Dorina Strugari, a declarat: “Era o doamnă în faţa mea şi un şofer din sens opus se învârtea pe asfalt. S-a trântit în maşina ei şi doamna din faţă a venit în mine, nu avea cum să-l evite”.

Deşi maşina Seat condusă de tânărul de 23 de ani a fost lovită foarte violent, şansa a făcut ca şoferul să nu fie rănit grav. Tânărul care a provocat accidentul a ieşit din maşină pe picioarele sale, pe un geam din spate. Cu răni la cap şi confuz, acesta a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la Spitalul Judeţean Suceava, unde a fost diagnosticat cu leziuni uşoare, care necesită până în trei zile de îngrijiri medicale.

Apropiaţii tânărului de 23 de ani ajunşi la locul accidentului au povestit că acesta împrumutase maşina pentru a ajunge la Suceava. Şoferul de 23 de ani şi cele două conducătoare auto implicate în accident au fost verificaţi cu aparatul etilotest, rezultând că nu au băut.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Accident în lanţ, provocat de un şofer care a derapat şi s-a rotit pe carosabil în timpul unei depăşiri.
 Vizualizări articol: 2945 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 5 voturi
Accident în lanţ, provocat de un şofer care a derapat şi s-a rotit pe carosabil în timpul unei depăşiri4.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei