Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 1 nov 2012 - Anul XVII, nr. 256 (5161)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Circ în stradă

Un ofiţer criminalist a provocat o tamponare, a încercat să fugă şi a refuzat să sufle în etilotest

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un ofiţer criminalist de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava a provocat un accident, aseară, în intersecţia din faţa stadionului Areni din Suceava, conform martorilor la un moment dat acesta încercând să fugă de la faţa locului.

Prins de câţiva trecători şi de colegi de la Poliţia Rutieră, ofiţerul, cu grad de comisar, a continuat circul. El a refuzat să sufle în aparatul etilotest, fiind dus la Spitalul Judeţean, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge. Rezultatele acestora urmează să confirme cel mai probabil că acesta se afla în stare de ebrietate, după cum de altfel chiar el a recunoscut.

 

A fugit din maşina Poliţiei Rutiere în spatele stadionului

Accidentul soldat doar cu pagube materiale s-a petrecut în jurul orei 17.30. Comisarul Marcel Tiberiu Sfichi, de la Serviciul Criminalistic al IPJ Suceava, aflat în concediu, se deplasa la volanul unui autoturism Renault Megane, cu numărul de înmatriculare SV-10-XSP.

Din informaţiile pe care am reuşit să le obţinem aseară, acesta venea de pe strada Universităţii, iar în intersecţie a virat dreapta, pe bulevardul 1 Mai, spre Spitalul Judeţean. Poliţistul a luat însă curba prea larg şi s-a izbit într-un autoturism Ford care venea regulamentar dinspre Spitalul Judeţean. Impactul nu a fost unul violent şi abia ceea ce a urmat a atras atenţia trecătorilor. 

Unul dintre martori, Andrei Carp, a relatat:„Stăteam la semafor şi a venit Renault-ul (n.r. - maşina condusă de poliţist) cu scârţâit de roţi şi s-a izbit în Ford. După ce s-a izbit, domnul care conducea maşina Renault a încercat să dea la cheie şi probabil să plece. A fugit apoi şi din maşina poliţiei, l-am prins eu, încă o persoană şi poliţiştii. A sărit din maşină şi a dat să fugă, l-a ajuns poliţistul, el a încercat să fugă din nou şi am ajutat să-l aducem înapoi la maşină”.

Întâmplarea a fost relatată şi de Ilie Ghivnici, tatăl şoferului maşinii Ford.

Acesta a declarat: “L-au băgat în maşina şi ăsta (n.r. - comisarul Sfichi) a sărit din maşină şi a fugit după stadion. El a încercat să fugă şi după ce a urcat în maşina poliţiei”.

 

A recunoscut că a băut: “E prima oară când consum alcool şi conduc autovehicule”

La Spitalul Judeţean Suceava, poliţistul a recunoscut în faţa reporterilor că a consumat alcool. El a recunoscut că este vinovat de tamponare şi a încercat să convingă că este pentru prima dată când se urcă băut la volan.

„A fost o simplă tamponare. Nu am încercat să fug. Nu comentez mai multe. Am consumat alcool, foarte puţin. E o simplă tamponare... m-am înţeles cu conducătorul auto şi este o simplă tamponare. Ne-am înţeles amiabil, el a fost de acord. Din cauză că sunt ofiţer de poliţie toată lumea face caz din tamponarea asta... E prima oară când consum alcool şi conduc autovehicule”, a declarat ofiţerul criminalist.  

 

Cum a reacţionat oficial IPJ Suceava

Inspectorul principal Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, a confirmat că ofiţerul criminalist a provocat o tamponare şi a refuzat să sufle în aparatul etilotest. El a mai spus că acestuia i s-au recoltat apoi probe biologice de sânge, care vor indica alcoolemia.

„În funcţie de rezultatele probelor biologice, conducerea IPJ Suceava va întruni consiliul de disciplină, pentru formarea unei comisii de cercetare prealabilă”, a precizat inspectorul principal, această anchetă urmând a se derula în paralel cu cea sub aspect penal.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un ofiţer criminalist a provocat o tamponare, a încercat să fugă şi a refuzat să sufle în etilotest.
 Vizualizări articol: 6067 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.43/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.4 din 7 voturi
Un ofiţer criminalist a provocat o tamponare, a încercat să fugă şi a refuzat să sufle în etilotest4.457

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   CESUL RAU! trimis de
( 1 nov 2012, 11:55:40
Domnule comisar! ca fost coleg iti dau un sfat pt viitor si ar trebui sa ti cont de el fiindca sunt mai in varsta, am cateva grade mai sus si o experienta mai ampla de viata. ar trebui sa fi dat afara din serviciu si sa muncesti in constructii. cum iti permiti dumneata om al legii, indiferent daca esti in concediu sa urci baut la volan? te-a purtat statl la scoala sa devi un om de incredere in societate si in institutia care o reprezinti. tu ce faci de fapt? de la unii ca tine profita si paduchii umani cum este acest tampit CIMPA sau dracu sa-l ia. ce exemplu esti tu pt societate, colegii mai tineri, familie daca ai? pacat de tine dar mai pacat este de uniforma cu care te-a imbracat statul din banii contribuabililor. halal ofiter!
1.1  RE: CESUL RAU! trimis de
( 1 nov 2012, 13:26:12
Domnule ai perfecta dreptate legat de comportamentul acestui individ.Stii dumneata ce ma intriga pe mine cel mai mult?...faptul ca marea majoritate a celor care ajung sa ocupe niste functii brusc se cred niste zmei mai presus de legea pe care ar trebui sa o aplice cand chiar ei ar trebui sa dea dovada de bun simt si sa fie un exemplu pentru ceilalti...suntem niste taranoi din punct de vedere al comportamentului si nu mai avem respect fata de nimeni.Am devenit cu totii prea taiosi, razboinici si suntem plini de rautate
1.2  RE: CESUL RAU! trimis de
( 1 nov 2012, 16:35:26
Cita dreptate ai stimate IGLADUN mai ales cand folosesti expresia "noi", asa este, uitam sa respectam pe cei din jur, uitam sa respectam principiile care ne definesc ca indivizi, uitam sa ne respectam chiar pe noi....asta e societatea in care traim si traiul care il meritam! E greu ca o natiune sa evolueze intr-un climat in care unii cred ca au doar drepturi fara ca ei sa-si respecte obligatiile .
1.3  RE: CESUL RAU! trimis de
( 1 nov 2012, 19:43:54

Exact la datul afara ma gideam in timp ce parcurgeam cu cititul. Aveti multa dreptate, QWER50 si ma mai gindesc si cred, ca ce al dracului este el, cind isi ,,etaleaza” pledoaria unui biet nevoias, fiind si el in necaz!

Pare afi o,,persoana” de care politia trebuie sa se dispenseze fara regrete.
2.   :)) trimis de
( 1 nov 2012, 13:13:04
si politistii beau cateodata:))) hai ma ca nu a murit nimeni..oricum nu pateste nimic...stai calm nu te agita.. ce seful de post de la mitoc..ce a patit?? asa sunteti invatati toti... sa o faceti dar departe de ochii lumii si cu legea in mana.. toti sunteti niste ciminali
3.   * trimis de
( 1 nov 2012, 13:36:02
Poliţiştilor le cam bate fundu-n călcâie (când merg)
Nici ei nu ştiu cum sunt într-adevăr (dar se prefac că sunt )
Uneori nu văd evidenţa nici când se lovesc de aisberg
Da’ greşim când afirmăm : toţi îs o apă şi-un pământ !

Gradele de comparaţie nu-i diferenţiază ..prin grade
Educaţia-i separă , şi (uneori ) satul în care au crescut
Nu tre’ să fii ofiţer sau sărjent pentru-o a fi “cumsecade”
Şi nici nu contează imaşul unde oile le-ai păscut

Împotenţa în erecţie a poliţiei române tot mai des refulează
Dorind ca cetăţeanu’ să nu ridice tonul ..mai mult de-o şoaptă
Sunt f. rare cazurile când un poliţist ( CONCRET ) te salvează
El e atent cine/ce comite şi-apoi se concentrează pe “faptă”

Şi mai are o specialitate (poliţistul) : creator de alibiuri
El împarte fiecăruia o parte neechitabilă de ghinion
Nu meseria , caracteru’ personal îi face să mimeze că-s duri
D-AIA UNUI POLIŢIST ÎI ŞADE PROST … CU PAPION
4.   RECOMANDARE trimis de
( 1 nov 2012, 16:03:22
SA LI SE FACA UN BAR IN INCINTA IPJ ,SA NU-I MAI LASE SA UMBLE PRIN MUNICIPIU BETI.
4.1  RE: RECOMANDARE trimis de
( 1 nov 2012, 16:23:49
:))))
4.2  RE: RECOMANDARE trimis de
( 1 nov 2012, 16:26:59
Ha ha ha! Si sa le puna saltele sa aiba unde dormi!
4.3  RE: RECOMANDARE trimis de
( 1 nov 2012, 16:36:31
cred ca sunt saltele la arest...:))
5.   RECOMANDARE trimis de
( 9 nov 2012, 16:54:57
LATUU IARA MANANCI LA MACAROANE...TACI DRACU DIN GURA SE VEDE CA STAI NUMAI ACASA E OM SI EL SI CA TOTI E SUPUS GRESELII POATE MAI ARE OMUL SI ZILE NEGRE NU CA TINE SE FREACA TOATA ZIUA DE I SAR ASCHII DIN FUND

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei