Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 1 nov 2012 - Anul XVII, nr. 256 (5161)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Condamnare

Şase luni la puşcărie, după ce a bătut-o pe vecina care i-a cerut să-i plătească cheltuielile de judecată

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 26 de ani a fost săltat de acasă în urmă cu două zile de poliţişti, după ce a fost condamnat la şase luni de închisoare cu executare de Judecătoria Suceava, pentru că a bătut-o pe o vecină de-a sa, care i-a cerut să-i plătească cheltuielile de judecată.

Fapta pentru care Ioan Nedelcu, din satul Bosanci, va face sărbătorile în spatele gratiilor s-a petrecut pe 21 iunie 2011.

Victima, Eugeniea Dumitraş, s-a întâlnit cu agresorul şi i-a reproşat acestuia că nu a făcut nici un demers pentru a-i plăti cheltuielile de judecată în procesul pe care tânărul l-a avut cu soţul victimei. Pe acesta din urmă, Ioan Nedelcu l-a bătut crunt în martie 2007, fiind condamnat definitiv în mai 2010 la zece luni de închisoare pentru vătămare corporală gravă.

Nedelcu a fost eliberat condiționat, cu un rest de pedeapsă de 105 zile de închisoare, însă a „uitat” de plata cheltuielilor de judecată, la care fusese obligat de instanță.

Când Eugeniea Dumitraş i-a cerut banii pentru cheltuielile de judecată, Ioan Nedelcu, susţin procurorii în rechizitoriu, s-a năpustit asupra femeii şi a lovit-o cu pumnul în zona feţei. Victima s-a dezechilibrat, a căzut şi a început să strige după ajutor, însă tânărul a continuat să o lovească.

Eugeniea Dumitraş a fost salvată de soţul ei, care se afla în curtea casei şi a auzit strigătele de ajutor ale soţiei sale.

Pentru fapta sa, Ioan Nedelcu a fost condamnat zilele trecute la şase luni de închisoare şi obligat la alte cheltuieli de judecată: 938 de lei daune materiale, 500 de lei daune morale şi 500 de lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate în procesul penal.

„În urma măsurilor întreprinse de polițiști, cel în cauză  a fost identificat, reținut și introdus în arest”, se precizează într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şase luni la puşcărie, după ce a bătut-o pe vecina care i-a cerut să-i plătească cheltuielile de judecată.
 Vizualizări articol: 1217 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Şase luni la puşcărie, după ce a bătut-o pe vecina care i-a cerut să-i plătească cheltuielile de judecată5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei