Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 1 nov 2012 - Anul XVII, nr. 256 (5161)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Băişanu: „În campanie voi vorbi despre dorinţa noastră de a face bine fiecărui individ în parte”

Joi, 1 Noiembrie 2012 (16:09:13)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele PNL Suceava, Alexandru Băişanu, care candidează pentru un post de deputat în Colegiul nr. 1 Suceava, a anunţat că în campania electorală pentru alegerile parlamentare va vorbi în special despre „dorinţa noastră, a celor din USL”, de a face bine fiecărui individ în pace. Băişanu a spus că va avea o campanie pozitivă, în care va prezenta proiectele pe care le are pentru creşterea nivelului de trai al sucevenilor. Alexandru Băişanu a ţinut să sublinieze că nu se aşteaptă la o campanie uşoară, având în vedere că „am simţit deja veninul portocaliilor prin diferitele mesaje pe care le transmit ei”.

„Campania mea va fi asumată în detaliu. Am mai făcut o campanie pe municipiul Suceava şi am câştigat acest colegiu în faţa primarului Ion Lungu, cu 54%. Am pierdut pe Colegiul Burdujeni, dar pe colegiul pe care candidez acum am câştigat în faţa lui Ion Lungu. Nu voi răspunde sub nici o formă atacurilor şi provocărilor. O să mă focusez în continuare pe acel proiect social pe care l-am început de ceva vreme, care îmi aduce în fiecare zi noi şi noi date, noi şi noi probleme pe care sucevenii le au”, a declarat Băişanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băişanu: „În campanie voi vorbi despre dorinţa noastră de a face bine fiecărui individ în parte”.
 Vizualizări articol: 1297 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Băişanu: „În campanie voi vorbi despre dorinţa noastră de a face bine fiecărui individ în parte”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Vorbe trimis de
( 1 nov 2012, 19:10:12
de 22 de ani tot vorbiti ..............................
2.   Fara cuvinte... trimis de
( 1 nov 2012, 22:02:06
....cata prosteala....promisiuni desarte si cai verzi pe pereti albastri...
3.   ???????? trimis de
( 2 nov 2012, 10:15:18
Doamnelor,domnisoarelor si domnilor; Acest individ nu se lasa!!! Vrea sa parvina cu tot dinadinsul. Haideti toti cei din colegiul 1 sa-i dam o ultima lectie. Poate asa se invata minte si ne lasa odata. Daca va uitati atent la candidatii pe acest colegiu veti vedea ca singura candidatura onorabila este a doamnei Anna Maria Dudas. Pe restul ii cunoasteti foarte bine.Hai, alegeri placute.
4.   Vine schimbul la lustruit trompeta... trimis de
( 3 nov 2012, 20:31:58
Domnu liberalu' incearca bre ceva schimbare de discurs politic nu lua imediat trompeta abandonata si te umfla la avioane de promisiuni si pe principiul "hai sa-i prostim pe prosti" te imbatosezi la electorat si te arati ce si cum i-ai invins mataluta pe fostii guvernanti.
Cum adica vei vorbi special despre „dorinţa noastră, a celor din USL” de a face bine fiecaruia ??? , ... de promisiuni ducem lipsa ??? ... se vede ca nu prea ai inteles la ce schimbari se angajeaza oficial USL-ul. Pai din discursurile potentatilor USL, eu am inteles ca o sa promovati principii noi atat in guvernare cat si in promovarea oamenilor implicati in asta, ceea ce dumneata nu ai concretizat nimic in discursul dumitale sforaitor , preferand un patefon lamentabil.
Neicusorule , lumea e in schimbare si nu te baza pe votul negativ impotriva lui Flutur ca s-ar putea sa te autosurprizezi cu fantasmele in care te scalzi , puicusorule pentru ca daca nu convingeti aveti viitorul asigurat precum taranistii.
Sa-ti mai spun ceva domnu liberal cu discurs fudul si voce groasa: Degeaba dorinta daca nema putirinta

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei