Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 1 nov 2012 - Anul XVII, nr. 256 (5161)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

După gratii

Interlopul Cimpoiaşi, arestat aseară, după ce a încălcat interdicţia de a ieşi din municipiul Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cătălin Cimpoiaşi, în vârstă de 39 de ani, alias „Cimpa”, din municipiul Suceava, a fost arestat preventiv, aseară, de Judecătoria Suceava, fiind acuzat că a încălcat interdicţia primită de la procurori de a părăsi localitatea de domiciliu.

Avertismentul celor 24 de ore în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava nu a fost înţeles de „Cimpa”, care a nesocotit măsurile preventive luate de anchetatori împotriva sa, deşi scăpase iniţial de celulele de la subsolul poliţiei judeţene.

Joia trecută, susţin surse judiciare, când s-a văzut eliberat din arest, după expirarea ordonanţei de reţinere, „Cimpa”, s-a dus până la Şcheia, unde locuieşte un alt individ acuzat în acelaşi dosar, Dumitru Bârtoiu, de 39 de ani, alias Dan Popovici. Sursele noastre susţin că în acea zi, Bârtoiu îşi sărbătorea ziua de naştere, iar la petrecere nu putea lipsi Cimpoiaşi, deşi acesta din urma fusese lăsat liber, cu interdicţia de a părăsi localitatea de domiciliu.

Cătălin Cimpoiaşi nu a fost singur la petrecerea lui Popovici, ci însoţit de cel de-al treilea suspect în acest caz, Laurenţiu Ionuţ Plopan, de 32 de ani, din municipiul Suceava. La vremea respectivă, nici Bârtoiu, şi nici Plopan nu fuseseră săltaţi de poliţişti, însa câteva zile mai târziu au avut parte de acelaşi tratament: o noapte la arest şi interdicţia de a părăsi localităţile de domiciliu.

 

Sechestrare şi şantaj de 10.000 de euro în contul unui BMW incendiat

Cei trei au ajuns cu cătuşe la mâini, după ce, susţine poliţia, acum două duminici, pe 21 octombrie, ar fi sechestrat, bătut şi şantajat, în apartamentul din cartierul George Enescu al lui Cimpoiaşi, un tânăr în vârstă de 29 de ani, Marian Moşneagu.

Acesta din urmă a fost victima tentativei de omor din 17 august a.c. din sala de jocuri Royal din cartierul George Enescu, când un agent al RPG, Paul Ilie Buruiană (39 de ani) l-a bătut cu sălbăticie, Marian Moşneagu fiind salvat de la moarte doar printr-o intervenţie chirurgicală.

Cimpoiaşi i-a reproşat lui Moşneagu că după ce a ieşit din spital s-ar fi lăudat prin oraş că nu se teme de eventuale răzbunări din partea prietenilor bodyguardului agresor (care a fost arestat preventiv la scurt timp de la faptă), întrucât are protecţia lui „Cimpa”. Acest lucru, susţinea Cimpoiaşi, ar fi atras furia altor interlopi care în noaptea de 15/16 octombrie, au incendiat BMW-ul folosit de „Cimpa”.

Marian Moşneagu a fost sechestrat aproximativ o oră în apartamentul lui Cimpoiaşi, timp în care a fost agresat şi ameninţat cu moartea în cazul în care nu plăteşte 10.000 de euro, valoarea pretinsă de „Cimpa” pentru BMW-ul distrus de flăcări.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Interlopul Cimpoiaşi, arestat aseară, după ce a încălcat interdicţia de a ieşi din municipiul Suceava.
 Vizualizări articol: 7699 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.43/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.4 din 14 voturi
Interlopul Cimpoiaşi, arestat aseară, după ce a încălcat interdicţia de a ieşi din municipiul Suceava4.4514

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   MIZERIE UMANA! trimis de
( 1 nov 2012, 11:45:46
-Acest individ cu mecla de vacar a ajuns sa traiasca in societate ca si altii de teapa lui datorita organelor in drept care nu si-au facut datoria fiindca au fost si sunt corupti. Gunoaie de genul individului asta cand sunt prinsi asupra unor fapte trebuie impuscati fara somatie sau dusi la zbarna la reeducare ani in sir si pusi la munca nu sa stea in celula la televizor. ca fost ofiter criminalist in Constanta va spun ca acest gunoi e un paduche pe langa asa zisii smecheri de acolo. am bagat in puscarie mii de asemenea gunoaie. pute-am avea vile, masini, bani dar, nu am fost un corupt si nu am tinut cont de nici o dispozitie venita de la o autoritate oarecare in legatura cu acesti ratati. ma refer ca ar fi ruda cuiva sau relatia nu stiu carui politician. Suceava ca si alte zone colcaie de asemenea paduchi care de fapt sunt niste analfabeti dotati cu masini de smecher, care sau impus si le-a mers ajutati de insasi politia romana. asta merita jupuit de toate tatuajele si pus sare sa se vindece si sa stea la reeducare pana la vreo 70 de ani ca sa-i vina mintea la cap. nu au ce cauta intr-o societate si asa amarata furand si traind ca niste capuse pe spinarea altora.
2.   Cine? trimis de
( 1 nov 2012, 16:07:57
Bai frate, cine e "cimpa"nzeul asta de care se tot scrie? Oare asta-i fata lui sau se stramba la noi?
3.   Nea caisa trimis de
( 1 nov 2012, 19:17:00
asta pentru fostul ofiter la crim. constanta... gramatica e grele
4.   Comentariu trimis de
( 1 nov 2012, 21:30:28
daca tot aveti ceva cu cimpa oameni buni monitorul va dat adresa lui mergeti la el si lamuriti tot ce va doare...si MONITORULE ai uitat ca acum cativa ani erai bucuros ca aveai un articol care suna cam asa"suceaveanul care a pazito pe alexandra dinu" fosta mutu acum e interlop:)))))
5.   ... trimis de
( 2 nov 2012, 07:52:15
Anca Swiss mama faci varA limba romana!este Mirauti si in Elvetia?
6.   Gramatica fratilor! trimis de
( 2 nov 2012, 15:35:19
Incercati domnilor sa scrieti in limba romana fara greseli!Foarte des se pot observa aici persoane care corecteaza gramatica altora in timp ce ei fac greseli elementare!
7.   Comentariu trimis de
( 3 nov 2012, 07:42:32
Bravo Sanatakos!Ai pus punctul pe j!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei