Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 1 nov 2012 - Anul XVII, nr. 256 (5161)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Gaură mare

Sucevean, reţinut pentru fraude bancare de circa două milioane de dolari

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un sucevean suspectat de comiterea unor infracţiuni economice de proporţii în SUA a fost reţinut ieri după-amiază. Poliţişti din Arizona împreună cu colegi de-ai lor din Rădăuţi l-au săltat pe Daniel Morar, zis „Burliuţ” şi l-au dus la audieri. Pe numele acestuia exista un mandat de arestare internaţional emis în urmă cu mai bine de un an de autorităţile americane.

„Burliuţ” este bănuit că a comis o serie de fraude bancare, prejudiciul creat  ridicându-se la aproximativ două milioane de dolari. Faptele au fost comise în perioada în care Daniel Morar a locuit în SUA, adică în urmă cu câţiva ani.

În zona Rădăuţi el era cunoscut ca un tip relativ liniştit. De altfel, în ultima vreme dezvoltase o afacere imobiliară şi ridicase trei blocuri, unul în zona băii centrale şi alte două la ieşirea din Rădăuţi spre Marginea.

Este primul dosar de arestare internaţional care ajunge la Suceava în ultimii ani. Surse judiciare au precizat că procedura în acest caz este similară cu cea practicată în cazul mandatelor europene de arestare.

Adus aseară la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Suceava pentru a-i fi prezentate acuzaţiile din mandatul internaţional de arestare, „Burliuţ” a zâmbit când i-a văzut pe ziarişti, fără a răspunde la întrebările acestora despre motivele pentru care a fost săltat de poliţişti.

Tot aseară, după audierile de la Parchet, Daniel Morar a fost dus la Curtea de Apel Suceava unde judecătorii au emis mandat de arestare pe numele său, urmând ca zilele viitoare americanii să trimită mai multe detalii despre faptele comise de rădăuţean peste Ocean.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sucevean, reţinut pentru fraude bancare de circa două milioane de dolari.
 Vizualizări articol: 4685 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 6 voturi
Sucevean, reţinut pentru fraude bancare de circa două milioane de dolari3.756

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Jaf trimis de
( 1 nov 2012, 13:17:18
inca odata se confirma faptul ca nu poti sa devii milionar fiind salariat la stat ...
vai, ne aplecam si ne inchinam in fata celor bogati, avuti, te simti un "nimeni" pe linga ei si......uite de unde au averile cei bogati, cam 80%.....vezi si celalalt mare afacerist Sucevean care in anii din urma era cel mai mare tilhar din Europa.....
macar suntem si noi, cei modesti, multumiti ca odata si odata le vine rindul bogatanilor sa fie puricati si dati pe mina justitiei.....
2.   Zambeste el dar... trimis de
( 1 nov 2012, 13:29:23
nici nu stie cel asteapta acolo...o sa-i dea amerlocii la ani de o sa iasa cu barba sura

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei