Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 5 sep 2012 - Anul XVII, nr. 207 (5112)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Joaca de-a contestaţiile

Rezolvarea problemei câinilor vagabonzi din Suceava, blocată de o contestaţie retrasă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Amenajarea unui nou adăpost de câini în lunca Sucevei, menit să rezolve măcar parţial problema haitelor care terorizează cetăţenii municipiului, este din nou amânată, pe termen nelimitat. După ce licitaţia de atribuire a lucrărilor de amenajare a noului adăpost, pentru care a fost alocat un buget de 400.000 lei, a fost anulată, din cauză că singura ofertă valabilă depăşea plafonul limită, acum, municipalitatea nu poate nici măcar să reia licitaţia.

Acest lucru se întâmplă deoarece una dintre firmele participante la licitaţie, Alpha House, care a fost descalificată din cauza unor acte lipsă la dosar, a depus contestaţie. La scurt timp, firma de construcţii, singura care a venit cu o ofertă care se încadra în bugetul alocat de municipalitate, şi-a retras contestaţia, dar efectul a fost acelaşi.

Viceprimarul Ovidiu Doroftei a explicat de ce nu poate fi organizată o nouă licitaţie:

“Suntem blocaţi total până la primirea unui răspuns de la Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor. Contestaţia făcută la licitaţia de realizare a adăpostului de câini a fost retrasă, dar odată depusă, acum trebuie să aşteptăm răspunsul autorităţilor, care să ne informeze oficial despre depunerea şi apoi retragerea ei”.

De altfel, birocraţia existentă în domeniul licitaţiilor publice a făcut ca proiectul de amenajare a adăpostului de câini să bată pasul pe loc de la începutul verii.

“Facem tot ce putem, dar grăbirea acestor răspunsuri nu ţine de noi. La CNSC se primesc zilnic mii de asemenea contestaţii, iar procesarea lor durează, fiind limitaţi ca număr de personal”, a adăugat viceprimarul municipiului Suceava.

La licitaţia care a avut loc luna trecută au fost depuse două oferte, dar singura care a trecut de procedura de verificare a dosarelor depăşea cu mult bugetul alocat de municipalitate lucrării, adică patru miliarde de lei vechi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Rezolvarea problemei câinilor vagabonzi din Suceava, blocată de o contestaţie retrasă.
 Vizualizări articol: 684 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 3 voturi
Rezolvarea problemei câinilor vagabonzi din Suceava, blocată de o contestaţie retrasă1.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   :))) trimis de
( 5 sep 2012, 11:20:10
Hai sa fim seriosi...:))))))))))))))))))400000 pentru 2000 de potai....:)))))))))))))))))abia acu incepe circul..., Cat veti aloca pentru hrana zilnica a potailor...:)))))))...Include cumva si vila de protocol , incalzire ,distribuirea hranei in mod automat, muzica in surdina, medic, Aer conditionat (pe timp de vara)......Servetele umede ,cu care sai stearga cocris la fund? Altfel nu se explica sumele
1.1  RE: :))) trimis de
( 5 sep 2012, 11:56:41
O simpla ideie..... 2000 de pripoane (fier striat de 12 cu inel la capat 1 m ) 5000 m de lant si 2000 de curele ...... si plantati dea lungul apei din 5 in 5 m (conform normei europene)..Dea lugul sirului de pripoane.... un lant pus pe sarma ( tip culisant ) pentru cocris si ajutoare (asa suntem siguri ca supravegheaza potaile 24/24 )
2.   Ia ca bine zici trimis de
( 5 sep 2012, 11:43:30
400000 lei pentru nişte fusti. Singură firma care se pricepe să facă asta. Să ţinem cont de faptul că aici se fac spalari de bani...în primul rând 20% se întorc la partid..restul..la cei de sus..iar angajaţii firmei primesc un salariu minim pe economie...iar lucrarea..vă fi de cea mai proastă calitate că şi bordurile montate de suct în oraş..
3.   Ne-am intors de unde am plecat... trimis de
( 5 sep 2012, 13:50:50
adica nu se face nimic.
ni se baga pe gat tot felul de pretexte... se arunca matza pe CNSC . dati-le dmle un telefon, explicati-le, scrieti-le, ca de aceea sunteti pusi acolo, sa rezolvati problemele.
ramanem de rasu lumii...
deci, suntem in 05/09/2012. problema cainilor este deschisa de cand????? de cati ani???...
si mai este ceva. decat sa faceti lucruri de mantuiala, sa chinuiti cainii si sa cheltuiti banii de pomana, mai bine redeschideti problema eutanasierii.
asa mereu vor fi suspiciuni, cat costa mancarea ptr caini, cat costa o cusca..cat sunt salariile..etc
iar daca se face ceva, macar sa se faca ceva decent, sa nu se manance cainii intre ei.(fiindca acolo se va ajunge daca nu se fac custi ca lumea, cu sarma destul de groasa si nu se hranesc animalele)
chiar nu e nimeni in stare sa rezolve problema asta????
4.   Domnu cu Porsche de la alpa a castigat licitatia.. trimis de
( 6 sep 2012, 10:13:35
tot el depune contestatie ca sa fie sigur ca el o ia...
el fiind vazut in medii intime cu viceprimarul care da declaratiii in presa, suparat ca amicul lui nu a castigat licitatia?
alo DNA? e cineva pe acolo?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei