Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 5 sep 2012 - Anul XVII, nr. 207 (5112)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Echipa se face singură

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Dacă la nivel de echipe de club am argumentat sărăcia dozei de optimism, în ceea ce priveşte echipa naţională pot spune că domneşte un optimism relativ. Da, putem începe în forţă, cu 6 puncte din 6, dar asta nu va însemna decât normalitate, nu ne va aduce vreun avantaj în faţa Olandei şi Turciei, nici măcar în faţa Ungariei. Orice echipă care nutreşte speranţe de calificare, deci care se respectă, îşi propune victorie în deplasarea din Estonia. Evident, în afară de Estonia, care are şi ea în plan un voiaj peste Atlantic. Dar, fără aceste 3 puncte, la care se adaugă punctele fireşti din proximul meci cu Andorra, punem punct din start discursului de calificare. Deci puncte necesare, nu şi suficiente. Mai degrabă pentru moral ar fi ele necesare, căci se pierd în negura vremilor preliminariile în care am păşit cu dreptul.

În privinţa selecţiei, departe de a fi un admirator al lui Piţurcă, trebuie să salut renunţarea la Mutu. Ar fi fost jenant să stăm într-un jucător care n-a avut loc la noua echipă de club din pricina lipsei de pregătire. Ce va fi peste o lună, vom mai vedea. Oricum, aşa cum i-am citit sezonul trecut la Cesena, la fel pot spune şi acum că îi va fi greu lui Mutu la Ajaccio, din acelaşi considerent: într-o echipă mică nu trage colectivul pentru vedetă, ci vedeta pentru colectiv. Mi se pare de bun augur şi selecţionarea lui Rusescu, acest băiat meritând toată stima pentru cum se descurcă în mediul neprielnic de la Steaua. În rest, cred că e foarte uşor de citit echipa pe care o va alinia Piţurcă în Estonia. În poartă nu contează cine va apăra, toţi sunt o apă şi-un pământ. Lobonţ n-a apărat deloc în primele două etape, Pantilimon la fel, Tătăruşanu a revenit, dar a încasat un gol de la mila 30. Probabil se va merge pe experienţă şi va apăra Lobonţ. Pe dreapta, cât timp nu va reveni la sentimente mai bune Săpunaru, vor fi doar soluţii de moment. Acum, Luchin. Pe centrul apărării sper ca Piţurcă să aibă decenţa de a renunţa la Găman, cuplul neputând fi altul decât Goian-Chiricheş. Cu Raţ pe stânga. La mijloc, Torje şi Tănase sunt bătuţi în cuie pe benzi, cu Bourceanu între ei. Partenerul acestuia din urmă se va alege dintre Pintilii şi Lazăr. În atac e simplu, se va începe cu Marica şi Grozav. Prea simplu, nu-i aşa?

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Echipa se face singură.
 Vizualizări articol: 780 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Echipa se face singură5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei