Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 5 sep 2012 - Anul XVII, nr. 207 (5112)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Revenire

Mădălin Ionescu, agentul sub acoperire din Vama Siret, va fi audiat din nou la Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Termenul de ieri al procesului „Şpagă în Vama Siret” nu a adus prea multe noutăţi. După audierea a doi martori, judecătorul de şedinţă a stabilit un nou termen de judecată, pentru data de 25 septembrie. Cu acel prilej va fi audiat, din nou, Mădălin Ionescu, numele sub care a acţionat în Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Siret agentul sub acoperire trimis de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie pentru a documenta activitatea infracţională.

Mădălin Ionescu a mai fost audiat şi în luna aprilie a acestui an, dar la acea vreme judecătorul de caz a anunţat că mai este posibilă o nouă „înfăţişare” la Curtea de Apel Suceava, pentru a le permite tuturor apărătorilor şi inculpaţilor să-i adreseze întrebări agentului sub acoperire.

Ca şi la termenul din aprilie, Mădălin Ionescu va sta într-o cameră separată a Curţii de Apel Suceava, declaraţia sa fiind dată prin intermediul sistemului electronic, cu protejarea chipului şi distorsionarea vocii. La acea vreme, fostul şef al PTF Siret în decembrie 2010 a precizat că-şi menţine toate declaraţiile consemnate şi procesele verbale încheiate în calitate de investigator sub acoperire.

„Îmi amintesc cum vameşii veneau şi ne dădeau bani în podul palmei. Noi, cei din Poliţia de Frontieră, nu aveam nici un fel de relaţie pe linie de serviciu, iar faptul că-i dădeau bani lui Aurel Anea cred că era doar pentru că aveau încredere în el”, a menţionat atunci Mădălin Ionescu. Agentul sub acoperire a negat că i-ar fi instigat pe poliţiştii de frontieră şi pe vameşii din PTF Siret să comită infracţiuni. „Poliţiştilor de frontieră le-am spus să aibă demnitate”, a spus Mădălin Ionescu. Acesta nu a nuanţat dacă „demnitatea” era faţă de uniforma pe care o purtau sau faţă de vameşii care „încasau de 2-3 ori mai mulţi bani” decât poliţiştii de frontieră.

Rămâne de văzut ce va spune Mădălin Ionescu şi la audierile programate pe 25 septembrie şi cât de relevante vor fi acestea, mai ales că în luna aprilie a dat serioase semne de amnezie cu privire la anumite detalii solicitate de inculpaţi şi avocaţii acestora. „Nu-mi amintesc exact” sau „A trecut multă vreme şi nu mai ştiu” au fost două dintre răspunsurile frecvente pe care agentul sub acoperire din PTF Siret le-a oferit, stârnind nemulţumirea inculpaţilor şi a apărătorilor acestora.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mădălin Ionescu, agentul sub acoperire din Vama Siret, va fi audiat din nou la Suceava.
 Vizualizări articol: 910 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.5 din 2 voturi
Mădălin Ionescu, agentul sub acoperire din Vama Siret, va fi audiat din nou la Suceava2.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Mda trimis de
( 5 sep 2012, 12:31:08
apai cred si eu sa nu isi mai aduca aminte nimica...daca a luat bani sa taca din guralaughing is prea multi bani la mijloctongue
2.   Sandrinio spagar de catifea.... trimis de
( 5 sep 2012, 21:14:17
Sandrinio,cata spaga ti ai tras pe articolele pe care le scrii ,,in favoare''...sau cati tovari ai printre inculpati.....mh,ce zici am dreptate?
Nu esti nimic alceva de cat un asazis ziarist care nu stie decat combinatii gen Prchete si in special alea de Curte si Tribunal....avocatei dinastia de paie,pe care ii platesti iar ei te infunda pe banii tai....e drept k pe unii ii nedreptatesti uneori,dar....asta face parte din jigodismul tau!!!Mare pervers de om mai esti....insa nedreptatile pe care le debiteaza creierasii tai si le scrii in palitarul la care esti cica angajat, te vor ajunge....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei