Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 5 sep 2012 - Anul XVII, nr. 207 (5112)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Igienizare

Curăţenia de vară din majoritatea şcolilor din judeţ a fost făcută de angajaţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În majoritatea şcolilor din judeţul, curăţenia de vară, pentru pregătirea noului an şcolar, s-a făcut cu personal propriu, dar şi cu resurse materiale proprii. Inspectorul şcolar general, Gheorghe Lazăr, a precizat, în raportul privind starea unităţilor de învăţământ la început de an şcolar, că „în toate unităţile şcolare din judeţ, pe parcursul vacanţei au fost luate măsuri de igienizare a spaţiilor, în vederea asigurării condiţiilor corespunzătoare începerii anului şcolar, constând în lucrări de văruit, vopsit, curăţarea pardoselilor, uşilor, lambriurilor, mobilierului, dezinfecţie, dezinsecţie şi deratizare”. În majoritatea şcolilor însă lucrările au fost realizate în limitele bugetelor şi prin forţe proprii, cu personalul şcolii.

Dacă în majoritatea şcolilor s-a făcut doar curăţenie, au fost însă şi câteva unităţi de învăţământ unde au fost finalizate lucrări de modernizare, dotare sau amenajare a unor spaţii, cum ar fi finalizarea sălii de lupte de la Clubul Sportiv Şcolar Rădăuţi, reabilitarea acoperişului la Clubul Copiilor şi Elevilor din Rădăuţi, reabilitarea a cinci săli de clasă şi a grupurilor sanitare de la Şcoala cu clasele I-VIII „Regina Elisabeta” din Rădăuţi, finalizarea grupurilor sanitare pentru corpul A de la Grupul Şcolar “Vasile Gherasim” Marginea, lucrări de reparaţii la cantină şi lucrări de reabilitare la internat la Colegiul Silvic „Bucovina”, dotare cu apă curentă, grupuri sanitare noi, conexiune la canalizarea din localitate, finalizarea cu încălzire centralizată, prin achiziţionarea unei centrale termice şi a instalaţiei necesare la Şcoala cu clasele I-VIII „Ciprian Porumbescu”.

 

Spaţii improprii în unele şcoli

Există însă şcoli care au semnalat Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava existenţa unor spaţii improprii, în condiţiile unei cifre mari de şcolarizare, cum este cazul Grupului Şcolar Dumbrăveni, sau din cauza nealocării fondurilor necesare pentru demararea a unor lucrări de reabilitare. Asemenea situaţii se înregistrează la Colegiul Naţional „Eudoxiu Hurmuzachi” din Rădăuţi, Şcoala cu clasele I-VIII din Rădăşeni, Şcoala cu clasele I-VIII Nr.1 din Horodnic de Jos, Şcoala cu clasele I-VIII Nr.2 din Câmpulung Moldovenesc, Şcoala cu clasele I-VIII Panaci, Şcoala cu clasele I-VIII „Petru Muşat” din Siret, Şcoala cu clasele I-VIII Nr. 3 şi Şcoala cu clasele I-VIII Nr.4 din Câmpulung Moldovenesc.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Curăţenia de vară din majoritatea şcolilor din judeţ a fost făcută de angajaţi.
 Vizualizări articol: 676 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Curăţenia de vară din majoritatea şcolilor din judeţ a fost făcută de angajaţi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei