Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 5 sep 2012 - Anul XVII, nr. 207 (5112)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6818 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

La mâna hoţilor

Primăria Suceava caută soluţii pentru astuparea gurilor de canal de pe strada 22 Decembrie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Zecile de guri de canal descoperite de pe strada 22 Decembrie, modernizată nu cu mult timp în urmă, dau bătăi de cap municipalităţii sucevene.

Canalele descoperite reprezintă un pericol nu doar pentru şoferi, care oricând pot rămâne cu roţile blocate într-unul din craterele căscate în şosea sau care riscă să producă accidente în încercarea de a le evita, ci şi pentru pietoni, care, într-un moment de neatenţie, pot cădea în aceste “capcane” stradale.

Viceprimarul Ovidiu Doroftei a cerut angajaţilor Primăriei Suceava să caute soluţii pentru astuparea gurilor de canal ale căror capace au fost furate de hoţii de fier.

“Capacele lipsă au mai fost înlocuite cel puţin o dată, dar au dispărut din nou. Am înţeles că au fost luate şi o serie de măsuri de protecţie, prin sudarea capacelor, dar chiar şi aşa, tot au dispărut. Se pare că hoţii se află înaintea noastră cu metode de a le sustrage”, a spus viceprimarul municipiului Suceava.

Acesta s-a arătat nemulţumit şi de lipsa de eficienţă a autorităţilor în depistarea celor care sustrag capacele de canal.

“Atât Poliţia Municipiului, cât şi Poliţia Locală au ca prioritate prevenirea şi combaterea furturilor capacelor de canal, dar rezultatele lasă de dorit. Nu am auzit să fi fost prinşi cei care se ocupă cu asemenea activităţi. În schimb cei de la Poliţia Locală au găsit o mulţime dintre capacele de canal furate la centrele de colectare a fierului vechi, dar sparte în zeci de bucăţi”, a explicat viceprimarul Ovidiu Doroftei.

Mai mult, în mod ironic, municipalitatea suceveană a primit mai multe adrese din partea Poliţiei, prin care i se atrage atenţia asupra obligaţiei de a înlocui capacele dispărute, canalele descoperite reprezentând un pericol public.

Între timp, locuitorii străzii 22 decembrie, sătui să tot aştepte rezolvare la această problemă, au început să astupe găurile din şosea cu bucăţi de tablă sau chiar cu balast.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primăria Suceava caută soluţii pentru astuparea gurilor de canal de pe strada 22 Decembrie.
 Vizualizări articol: 1249 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Primăria Suceava caută soluţii pentru astuparea gurilor de canal de pe strada 22 Decembrie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei