Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 30 aug 2012 - Anul XVII, nr. 202 (5107)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Prezenţă

Peste 300 de absenţi de la a doua probă scrisă a bacalaureatului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Peste 300 de absolvenţi de liceu din judeţul Suceava, înscrişi la cea de-a doua probă scrisă din cadrul bacalaureatului de toamnă, au absentat ieri de la examen.

Examenul de ieri s-a dat la o disciplină obligatorie din aria curriculară a profilului, iar în judeţul Suceava candidaţii au susţinut proba la matematică sau la istorie. 354 de candidaţi au lipsit de la proba de ieri şi au pierdut astfel examenul şi şansa de a lua diploma de bacalaureat. Pentru un alt candidat, care dădea proba la Colegiul Agricol din Fălticeni, şansa de a lua examenul de bacalaureat a fost amânată pentru cel puţin două sesiuni de acum înainte. Acesta a fost surprins încercând să copieze de pe fiţuici şi a fost eliminat din sala de examen. Potrivit metodologiei de concurs, orice candidat prins că fraudează este eliminat din examen, fără drept de reînscriere în următoarele două sesiuni. Acesta este cel de-al patrulea absolvent de liceu care a fost data afară din această sesiune de examen pentru că a încercat să se folosească de fiţuici pentru a redacta teza. Trei absolvenţi au fost eliminaţi din bacalaureat chiar de la prima probă scrisă, cea la limba şi literatura română.

Examenul de bacalaureat continuă mâine cu ultima probă scrisă, cea la o disciplină la alegere din aria curriculară a profilului.

La sesiunea de toamnă a  bacalaureatului din acest an s-au înscris 3.106 absolvenţi de liceu. 2.645 de candidaţi sunt din promoţia curentă şi 461 sunt din promoţiile anterioare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 300 de absenţi de la a doua probă scrisă a bacalaureatului.
 Vizualizări articol: 794 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Peste 300 de absenţi de la a doua probă scrisă a bacalaureatului5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei