Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 30 aug 2012 - Anul XVII, nr. 202 (5107)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   8 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

30 august - 5 septembrie

Târgul Colecţionarilor

Iulius Mall va găzdui, în acest sfârşit de săptămână, universul aparte al obiectelor de artă şi al antichităţilor. Reîntâlnirea colecţionarilor şi anticarilor cu iubitorii de frumos va avea loc între 31 august şi 2 septembrie, în intervalul orar 10:00 şi 22:00. Atunci vor fi expuse spre vânzare variate obiecte din argint, bijuterii din metale nobile împodobite cu pietre preţioase sau semipreţioase, piese din ceramică, ceasuri de colecţie, instrumente de scris sau pentru tabieturi, sculpturi, picturi, grafică, icoane şi obiecte de cult, stampe şi efecte militare, dar şi tapiţerii şi piese de mic mobilier de epocă. 

 

Ziua Fotografiei de Stradă, la Iulius Mall

Asociaţia „Bucureştiul meu drag” vrea să descopere cei mai buni fotografi de stradă din România. Cei interesaţi pot trimite trei fotografii, împreună cu datele de contact, respectând tematica impusă de concurs, până pe 7 septembrie 2012, pe adresa Librăriei Cărtureşti din Iulius Mall (sv_mall@carturesti.ro sau manager_svm@carturesti.ro). Organizatorul, Asociaţia „Bucureştiul meu drag”, va organiza o expoziţie pe 28 septembrie, în Cărtureşti, dată la care va premia locul I cu o cameră Canon 650D, locul II cu o cameră Canon G1X şi locul III cu o cameră Canon S100.

 

Expoziţia „Între real şi fantastic”

Mihai Varzari semnează expoziţia de pictură şi grafică din Iulius Mall, care are ca tematică legătura artistului cu lumea reală, dar şi cu fantasticul imaginaţiei sale bogate. Intitulată „Între real şi fantastic”, expoziţia va sta pe simeze la etajul mall-ului până pe 14 septembrie şi poartă antetele: Alianţa Pro Bucovina şi Societatea Artiştilor şi Amicilor Artelor Plastice din Bucovina (SAAAPB). Premiant SAAAPB, Mihai Varzari expune publicului o selecţie de zece picturi în ulei şi alte zece lucrări de grafică şi de desen.

 

Atelierul de vacanţă

În fiecare marţi, de la ora 18.30, Cărtureşti dedică celor mici o Seară de Poveşti, iar Ilinca Rusu, psiholog, coordonează întâlnirile. În fiecare seară de joi, la aceeaşi oră, librăria găzduieşte Ateliere de comunicare pentru copii cu vârste între 9 şi 12 ani, iar Cristina Onofrei, profesor formator, este gazda fiecărui eveniment.

 

Premii

KidsLand Club te premiază! Până pe 31 august, cumpărăturile din magazinele pentru copii sunt premiate! Iulius Mall răsplăteşte clienţii care cumpără jucării, vestimentaţie, încălţăminte, accesorii, obiecte de decor şi alte articole pentru copii. La cumpărături de 50, 100 şi 150 de lei  (bonuri cumulate, chiar şi din zile diferite), clienţii primesc ore gratuite de joacă pentru cei mici la KidsLand. Magazinele care participă la tombolă sunt Delia’07, Cofetăria Oana, Evel Mod, Louise, Dinoland şi Armin Kids.

 

Descoperă Ţara Jucăriilor, la Shopping City

În luna august, Shopping City Suceava invită toţi copiii să descopere lumea magică a jucăriilor. Atracţia evenimentului este cu siguranţă trenuleţul cu broscuţe care îi va plimba pe prichindei prin acest tărâm de vis, dar şi aparatul de zahăr, face-painting gratuit, ateliere de desen sau panoul foto, ce le va oferi celor mici fotografii memorabile.

 

Învață să dansezi la Galleria Suceava!

Oricare dintre noi poate fi dansator, important e să vrem să facem asta. Oricine poate dansa, fie că bate ritmul cu piciorul fie că face tumbe sau dă din mâini și din picioare, ca și cum pielea i-ar fi devorată de cele mai strașnice furnici. Da, poți dansa! 

Galleria Mall Suceava, invită toți copii și nu numai, în fiecare weekend al lunii septembrie, la "Open Weekend", unde pot beneficia de cursuri de dans gratuite, oferite de școala de dans Fly Dance Club (Suceava).



Clovnul Bobo la Galleria

În fiecare zi a lunii septembrie, de luni până vineri, începând cu ora 18.30, Galleria Suceava invită copii, bonele, părinții și bunicii la "Întâlnire cu clovnul Bobo". Un program special, în care micuții invitați se pot bucura de programe interactive ca: face painting, diverse jocuri educative și de amuzament, activități de desen și modelat baloane, alături de prietenul lor clovnul Bobo. Prietenul copiilor, clovnul Bobo, te așteaptă seară de seară la Galleria Suceava!
 


Cursuri de Zumba, la Zumba Loca Suceava

Pe parcursul lunii septembrie, Galleria Suceava vă invită să luați parte la cursurile de Zumba predate de cei de la clubul Zumba Loca Suceava. 

Cursurile vor avea loc în fiecare marți, joi și vineri de la orele 20.00.

Zumba este singurul program revoluționar de fitness în care slăbești, te distrezi și te simți bine alături de alți pasionați de wellbeing, atât femei, cât și bărbați.
Relații la telefon 0745 99 63 56

 

Joi, 30 august

Petrecere marca Padrino, Romanian Night Fever

La Padrino vă aşteaptă Romanian Night Fever. „Încercăm să vă ducem în anii ‘90 şi să petrecem până în zori de zi cu cele mai tari hituri româneşti din acele vremuri: Animal X, Andra, N&D, Voltaj, 3 Sud Est, O-ZONE. Eşti student? Nu uita că e joi şi la Padrino e seară studenţească, cu reducere de 15% după ora 24”, anunţă organizatorii. Rezervări la 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Vineri, 31 august

Concert Lucian Darie

Semifinalistul de la „Vocea României” Lucian Darie va concerta live la Cabana Căprioara, începând cu ora 21:00. Concertul se derulează în cadrul unui proiect împreună cu T-Jazz Band.

 

Sărbătoreşte-ţi ziua la Padrino

E ziua ta săptămâna asta? „Ia-ţi prietenii şi sărbătoreşte-o vineri (în afara serilor cu evenimente speciale), la Padrino, şi noi îţi facem cadou 50%, pentru toate produsele din bar, la nota de plată după ora 22.00”, anunţă organizatorii. Rezervări la 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro.

 

Sâmbătă, 1 septembrie

Teatru pentru copii, la Galleria 

Sâmbătă, 1 septembrie 2012, de la ora 11.30, Ansamblul Artistic Profesionist "Ciprian Porumbescu" va prezenta în zona dedicată copiilor din Galleria Suceava (la etaj), piesa "Familia Chiț-Chiț". Accesul este gratuit!
După program, copii se vor distra pe cinste în spațiul de joacă special amenajat, vor putea participa la un program interactiv doar pentru ei și, bineînțeles, vor fi premiați cu cele mai simpatice jucării.

 

Distracţie la Padrino

„Dacă e sâmbătă, ne întâlnim la Padrino! Distracţie maximă pe hit-urile mixate de DJ Verony”, anunţă organizatorii. Rezervări la 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Petrecere irlandeză, la Office`s Club

Office`s Club şi Jameson te invită la o petrecere de neuitat şi vă provoacă să vă (re)descoperiţi spiritul irlandez! Enjoy Office`S Club! Rezervări la 0735 168 111. www.facebook.com/officesclub

 

Duminică, 2 septembrie

„Colocviul Cioran”, la Dumbrăveni

Primăria comunei Dumbrăveni, în parteneriat cu Academia Română - Secţia Filologie şi Literatură, Consiliul Judeţean Suceava şi Fundaţia pentru Ştiinţă şi Artă Bucureşti, organizează, începând cu ora 11:00, în Sala Ateneu din localitate, „Colocviul Cioran”, eveniment în cadrul căruia va avea loc lansarea operei filozofice integrale în limba română a filozofului şi scriitorului despre care Petre Ţuţea spunea că este „o inteligenţă pură”.

Lista invitaţilor cuprinde nume prestigioase ale culturii române.

 

„Magic Dogs”, eveniment de dresaj canin

Shopping City Suceava, în parteneriat cu Asociaţia Chinologică a Judeţului Suceava vă invită de la ora 13:30 în parcarea Shopping City, la evenimentul chinologic „Magic Dogs”, susţinut de Şcoala de Dresaj „Dog Master”, din Cluj, şi dresorul Ciprian Nechita, din Bistriţa-Năsăud.

În cadrul sesiunilor vor fi utilizate exemplare din trei rase: Ciobănesc Belgian Malinois, Ciobănesc German şi Ciobănesc Australian, rase care excelează în competiţiile de dresaj canin. În cadrul evenimentului va fi organizat şi un centru de adopţii gratuite şi donaţii de hrană.

Copiii sunt aşteptaţi cu concursuri de desen, face-painting şi chiar şedinţe foto alături de cei mai frumoşi căţei.

„Ai un câine deosebit, vino duminică, 2 septembrie, în parcarea Shopping City Suceava şi arată-ne ce poate! Te aşteaptă premii din partea Animax, Alexandria Librării şi Carrefour Suceava”, anunţă organizatorii.

 

Minidiscotecă pentru copii

În fiecare duminică, cei mici se distrează pe cinste în Iulius Mall, la o minidiscotecă. De la ora 18:00, în zona KidsLand, prichindeii vor dansa, vor cânta şi vor participa la concursuri cu multe premii, alături de mascota Rocco şi de gaşca sa.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 1345 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Unde fugim de-acasă...0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Halal viata in sv trimis de
(30 aug 2012, 13:00:07
descoperi tara jucariilor,dansezi cu clovnul bobo,te duci la padrino ca nu ai unde merge in alta parte si nici nu stii ce sa mai faci,parca te ai duce la un film nu?dar cat e pana la iasi?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei