Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 30 aug 2012 - Anul XVII, nr. 202 (5107)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Recurs respins

Individul care a bătut un bărbat în centrul oraşului Gura Humorului rămâne după gratii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Individul care a snopit în bătaie un bărbat pe terasa unui restaurant din Gura Humorului va sta în continuare după gratii. Aşa au decis ieri judecătorii de la Curtea de Apel Suceava, care au analizat recursul înaintat de Vasilică Pielmuş, în vârstă de 30 de ani, arestat acum câteva zile sub acuzaţia de tentativă de omor. Bărbatul a încercat să găsească clemenţă, numai că, după ce au analizat documentele existente la dosar, magistraţii au hotărât că nu sunt motive întemeiate pentru a schimba măsura de arestare preventivă cu o altă măsură mai puţin coercitivă, cum ar fi obligarea de a nu părăsi ţara sau localitatea.

Incidentul care l-a trimis în arest pe Vasilică Pielmuş s-a petrecut duminică dimineaţă, în jurul orei 5.00, în faţa Restaurantului Central din Gura Humorului.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, victima, Vasile Coclici, în vârstă de 38 de ani, se afla împreună cu soţia sa pe terasa restaurantului respectiv. La un moment dat, bărbatul s-a ridicat brusc de la masă şi a ieşit în zona esplanadei restaurantului.

„Fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, acesta a acostat o persoană de sex feminin ce era însoţită de prietenul ei”, se arată în comunicatul poliţiei. Vasilică Pielmuş, prietenul fetei, a ripostat violent şi l-a lovit pe Vasile Coclici cu pumnii şi picioarele, acesta din urmă pierzându-şi echilibrul şi căzând peste balustrada amplasată în faţa restaurantului, de la o înălţime de circa 1,5-1,8 metri, lovindu-se în cădere de betonul parcării amenajate în acea zonă.

Potrivit anchetatorilor, deşi victima era prăbuşită la pământ, agresorul i-a mai dat câteva lovituri cu picioarele în abdomen şi în zona capului.

Vasile Coclici a fost dus cu o ambulanţă la Secţia de Urgenţe a Spitalului Gura Humorului, unde i s-au acordat primele îngrijiri medicale, după care a fost transferat la Spitalul Judeţean Suceava, unde a fost internată cu diagnosticul de comă traumatică şi supusă unei intervenţii chirurgicale. Leziunile suferite de Vasile Coclici (hematom subdural, edem cerebral, comă gr. II), se arată în comunicatul poliţiei, „necesită 50-55 de zile îngrijiri medicale și au fost de natură a pune viaţa acestuia în primejdie”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Individul care a bătut un bărbat în centrul oraşului Gura Humorului rămâne după gratii.
 Vizualizări articol: 890 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Individul care a bătut un bărbat în centrul oraşului Gura Humorului rămâne după gratii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Cata claritate trimis de
(30 aug 2012, 16:37:43
a acostat sau a acrosat? sunt doua termene diferite.daca era beat si ,dezechilbrat fiind, a acrosat-o pe fata, atunci animalul ala isi merita vreo 25 de ani de parnaie.insa, daca beat fiind, s-a dus la tipa cu alte interese,fiind si cu nevasta pe terasa, inseamna ca si-a cam meritat-o.indiferent de caz, ala tot un animal e si locul lui tot la parnaie e.sa invete ca sunt altii mai "buni" (cum le place sa spuna) ca el si ca in parnaie nu e prea bine.libertatea e mai pretioasawinking

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei