Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 30 aug 2012 - Anul XVII, nr. 202 (5107)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Demers

Bălan: „Noua construcţie politică de dreapta îşi propune să reclădească domnia legii şi democraţia în România”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

„Noua construcţie politică de dreapta îşi propune să reclădească domnia legii şi democraţia în România şi să aducă prosperitate în ţară”. Declaraţia aparţine secretarului general al Organizaţiei Judeţene a PDL, deputatul Ioan Bălan, şi a fost făcută ieri după semnarea manifestului care va sta la baza noii construcţii politice. Manifestul a fost semnat de liderii PDL, PNŢCD, ai Partidului Noua Republică, ai Iniţiativei Civice de Centru Dreapta şi ai Fundaţiei de Centru Dreapta. Bălan a subliniat că PDL este motorul construcţiei politice de dreapta care este o alternativă la forţele trecutului, regrupate în USL.

„PDL a susţinut constant, în ultimul timp, necesitatea formării unei forţe de dreapta puternice. Stânga socialistă, aflată acum la putere, a călcat în picioare normele democratice, legile României şi a anulat tot ceea ce a câştigat ţara din punct de vedere economic în ultimii ani. Noua forţă de dreapta îi reuneşte pe toţi cei care sunt animaţi de valorile dreptei populare europene, în pluralitatea sa de opţiuni creştin-democrate, conservatoare şi liberale.Avem acum un USL aflat la putere care este complet decredibilizat în faţa partenerilor externi ai României”, a declarat Bălan, care deţine şi funcţia de secretar general adjunct al PDL la nivel naţional.

El a mai spus că noua forţă de dreapta îşi asumă misiunea de a recâştiga încrederea României pe plan extern, oferind garanţia unei justiţii complet independente, respect faţă de lege şi normele democratice şi creştere economică.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bălan: „Noua construcţie politică de dreapta îşi propune să reclădească domnia legii şi democraţia în România”.
 Vizualizări articol: 1368 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bălan: „Noua construcţie politică de dreapta îşi propune să reclădească domnia legii şi democraţia în România”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Mimetismul FDSN-ist … trimis de
(30 aug 2012, 11:31:38
…sau dulce ca mierea e ciolanul patriei

Moto:
„Mai răsfirați, tovarăși, mai răsfirați…”

Ce au în comun noua Platformă de Centru Dreapta și naționalismul etnic românesc?
Păi cam aceeași legătură cameleonică dintre adidașii marca Puna, Adibas sau Mike cu brandurile înregistrate.
Adică multă ceață, dezinformare, mimetism identitar, cameleonism ideologic.
Toate numai de fațadă, toate numai FĂCĂTURI ORDINARE și toate numai ăn slujba subsidiarului interes de a mai PROSTI încă o dată lumea.
Ce au oare în comun epigonii fedeseniști din aripioarea pedistă* cu principiile și idealurile afirmate de Eminescu, Cioran , Blaga, Eliade, Goga, Zelea-Codreanu sau miile și miile de adevărați partiarhi creștini ce și-au pătimit martiriul pe altarul românismului etnic?
Înafara faptului că epigonii neo-socialiști ai actualei „Platforme de centru-dreapta” doar locuiesc pe plaiurile mitologice ale Eternității românești. Plus că au transformat mândra Dacie într-un fel de colhoz numai bun de muls, lins și supt laptele străvechii miorițe.

Altminteri te apucă turbarea mâniei nestăpânite când vezi cum paroxismul tupeului de borfaș ordinar acaparează cele mai pure și cele mai sfinte Simțiri ale națiunii.
Privești la noua făcătură cripto-peceristă denumită pompos Platformă de centru dreapta, scuipi în sân și te crucești pe invers cu degetul mare de la piciorul stâng:
- Partidul DEMOCRAT și mai mult de-atât chiar și LIBERAL
- ICCD – Inițiativa CIVICĂ de CENTRU – DREAPTA
- Partidul NOUA ROMÂNIE
- Fundația CREȘTIN DEMOCRATĂ
- PNȚ - CREȘTIN ȘI DEMOCRAT
Uăi băiete, uăi! Mai este vreun român neaoș și verde în conștiință care să nu fie reprezentat?
Mai este vreun creștin care să nu se simtă măgulit?
Mai este vreun elector nehotărât care să nu-și regăsească crezul?
1.1  RE: Mimetismul FDSN-ist … trimis de
(30 aug 2012, 11:34:44
După mintea creață și mononeuronală a Găștii FDSN-iste s-ar spune că nu.
Cuvântul de ordine lansat în noua ofensivă subliminală este : CONFUZIE! Cât mai multă confuzie! Sincretism, mimetism, Confuzie, dezinformare, manipulare, inducere în eroare, înșelăciune.
Toate cu scopul asigurării perpetuării avantajului ilegitim de a mai  ☭ ciolanul patriei dulce ca mierea.
Toate făcăturile implicate în manipulare au denumiri sugestive , conținând particule ce fac trimitere subconștientă la substanța formațiunilor etnice:
Toți sunt Democrați; toți sunt Creștini; toți sunt de Centru-DREAPTA; toți vor să făurească o NOUĂ Românie!
Ne-am daaat dracului!
Atât de accentuată este calchierea nominativă a curentelor naționaliste și de dreapta încât nici ei nu mai pot stăpâni uriașul mecanism diversionist. Un BOU, într-un articol local, spunea despre FCD ca fiind… Forța de Centru Dreapta!**
NU contează cine și ce vorbește, esența cameleonismului stă sub semnul celor două cuvinte magice : CENTRU ȘI DREAPTA!
Adică noi ( fripturișii arhaicului FDSN) suntem GOOD GUYS care suntem capabili să producem acele transformări radicale ale societății pe care nu am fost în stare să le implementăm … tot noi, în vremurile când nu eram de CENTRU DREAPTA, ci eram doar niște pedelachei cu identitate ideologică nedefinită.

Atât de evidentă le este panica pierderii avantajelor oligarhice încât nu se dau în lături de la nimic, orice metodă este permisă, oirce mijloc este acceptabil în căpușarea și sufocarea ADEVĂRATEI MIȘCĂRI DE DREAPTA.
Fuck you, Machiavelli! În România nu mai există curente și formațiuni ideologice de dreapta sau de extremă dreaptă capabile să aducă acel impuls necesar țării. Nu!
Nu există în țara asta oameni care nu S-au murdărit NICI ÎNAINTE dar NICI ÎN CEI 22 DE ANI de capitalism de prăduială.
1.2  RE: Mimetismul FDSN-ist … trimis de
(30 aug 2012, 11:35:36
Nu există tineri cu mințile curate, care să nu fi avut de-a face cu obiceiurile lor mizerabile și cu apucăturile lor deșucheate de origine komsomolistă.
Nu există nici acel procent de peste 50% din electori care sunt dezamăgiți, scârbiți, utragiați, șocați de nivelul CORUPȚIEI INSTITUȚIONALIZATE.
Nu există nici Noua Dreaptă, nici Partidul Totul pentru Țară, nici mișcarea Cunoscută îndeobște sub titulatura de Legiunea Arhamghelului Mihai. Da de unde!
Singurii care sunt de DREAPTA SUNT SLUGOII ex-portocalii din gașca de derbedei a lui Zeus, Blaga, Boc, Udrea, MRU, Macovei, Neamțu, Videanu, Berceanu et ejusjem farinae***
------------
Nu există în mintea lor afectată iremediabil de boala puterii decât un îndemn josnic: CĂPUȘAȚI, DEZINFORMAȚI, CAMUFLAȚI-VĂ, ÎMBRĂCAȚI MĂȘTI, INDUCEȚI ÎN EROARE, COPIAȚI, MIMETIZAȚI, TRANSFORMAȚI, ADOPTAȚI, CALCHIAȚI !
Totul pe partea DREAPTĂ a spectrului politic, și totul în numele „înaltelor idealuri” a Găștii de partid și de stat!
Că doar baba și moșneagul n-or ști acum ce-s acelea ideologii. Iar tinerii delăsători ai generației under 22 nu au cum să găsească pe feisbucă despre cine au fost Titanii naționalismului românesc.
Hai să-i mai PROSTIM O DATĂ! Poate ține poanta!
Căci dulce ca mierea e ciolanul patriei!
------------------
1.3  RE: Mimetismul FDSN-ist … trimis de
(30 aug 2012, 11:36:52
* extras de pe site-ul PDL:
„Partidul Democrat este SUCCESORUL FRONTULUI SALVĂRII NAȚIONALE, al Partidului Democrat, al Partidului Democrat al Muncii, al Partidului Unitatii Social Democrate ,al Frontului Democrat Roman, al Partidului Alianta Nationala Romana, al Partidului Pensionarilor si Protectiei Sociale si al Partidului Liberal Democrat, partide cu care P.D.L. a fuzionat prin absorbtie.
Aparut ca o larga miscare de masa in timpul Revolutiei din decembrie 1989, F.S.N. isi incepe existenta documentara la 23 decembrie 1989 prin declaratia program redactata de Consiliul F.S.N. Ca organ provizoriu al puterii de stat, F.S.N. a format Guvernul provizoriu condus de Petre Roman.”

**Bravo, boule! Ai o scuză gândindu-ne că ai reușit să-ți măsluiești bacalaureatul la vârsta la acre alții își cresc nepoții!
*** fi-le-ar numele vestit în Tartar, taman așa cum le-a prefigurat MARELE ROMÂN!

„Şi această ciumă-n lume şi aceste creaturi
Nici ruşine n-au să ieie în smintitele lor guri
Gloria neamului nostru spre-a o face de ocară,
Îndrăznesc ca să rostească pân' şi numele tău... ȚARĂ!”
…………
„Şi acum priviţi cu spaimă faţa noastră sceptic-rece,
Vă miraţi cum de minciuna astăzi nu vi se mai trece?
Când vedem că toţi aceia care vorbe mari aruncă
Numai banul îl vânează şi câştigul fără muncă,
Azi, când fraza lustruită nu ne poate înşela,
Astăzi alţii sunt de vină, domnii mei, nu este-aşa?
Prea v-aţi atătat arama sfâşiind această ţară,
Prea făcurăţi neamul nostru de ruşine şi ocară,
Prea v-aţi bătut joc de limbă, de străbuni şi obicei,
Ca să nu s-arate-odată ce sunteţi - nişte mişei!
Da, câştigul fără muncă, iată singura pornire;
Virtutea? e-o nerozie; Geniul? o nefericire.
1.4  RE: Mimetismul FDSN-ist … trimis de
(30 aug 2012, 11:37:39
Dar lăsaţi măcar strămoşii ca să doarmă-n colb de cronici;
Din trecutul de mărire v-ar privi cel mult ironici.
Cum nu vii tu, Ţepeş doamne, ca punând mâna pe ei,
Să-i împarţi în două cete: în smintiţi şi în mişei,
Şi în două temniţi large cu de-a sila să-i aduni,
Să dai foc la puşcărie şi la casa de nebuni!”
1.5  RE: Mimetismul FDSN-ist … trimis de
(30 aug 2012, 15:28:25
nu am crezut ca voi ajunge la DEX in urma citirii unui comentariu de pe Monitorul(ca de articole ...nu mai vorbesc).o singura persoana am cunoscut in Suceava capabila de un astfel comentariu.toata stima mea.(as ridica palaria,dar nici o amarata de sapca nu port). imi pare rau ,totusi, de un lucru...ca cei pe care ii vizezi in comentariu nu inteleg o iota din ce ai scris acolo(sper ca nu te ofensez cu adresarea la persoana intai.consider ca respectul nu sta in adresari formale)
acum, pentru domnul balan: imi spui si mie ce legi a respectat pdl-ul prin taierea pensiilor si a salariilor? ce legi a respectat roberta prin numaratoarea ei ce tine de domeniul fantasticului(a inimaginabilului)?ce democratie a respectat base cand a semnat tratatul ACTA fara dezbatere publica?ce reguli ale bunului simt si ale diplomatiei a respectat base in 8 ani prin adresarile putin spus colorate si jignitoare(gen : " tiganca imputita")?ce imagine a creat base Romaniei, daca Sarkozy se stergea cu mana lui(a lui base,pt cei cu rotitele neunse) la c*r";de tremura in fata lui Putin(si, intr-un moment de prostie s-a mai si luat de el);de ii stergea papucii fostului presedinte ucrainean in scandalurile cu Insula Serpilor si a Deltei?si ce economie a ridicat pdl-ul(a se citi base) daca, dupa 8 ani de guvernare noi luam mancare la caiet si avem cheltuieli mai mari decat veniturile? a adus preturile la nivel european(va spun ca sunt mai mari ca in EU) dar salariile si pensiile sunt de mizerie.si mai si taie din ele pe motiv de criza.a schimbat codul muncii asa cum si-au dorit monstruozitatile de afara lasand loc abuzurilor si ajutand patronii(mai mari sau mai mici) sa trateze ca pe niste carpe oamenii care isi doresc un loc de munca.si,cireasa de pe tort: a distrus cu totul sistemul sanitar si cel de invatamant!asta nu este oare un atac la siguranta nationala si la viata?astea nu sunt cumva motive de acuzare pentru tradare nationala?
1.6  RE: Mimetismul FDSN-ist … trimis de
(30 aug 2012, 15:39:25
si, desi stie ce marsavii a facut, tine,in continuare, sa se intoarca la Cotroceni.
deci, tot voi vreti sa veniti sa ne cereti votul dupa cate ati facut tarii asteia?mai aveti tupeul sa intoxicati lumea cu informatii de genul " ne intoarcem la comunism cu ceilalti", folosindu-va de frica si amintirile dureroase pe care le au cei mai mari, dar si de nestiinta si proasta informare a celor tineri pe care i-ati dus pe drumul pierzaniei cu pasi mici? HAI SICTIR !!!
sper sa va vad tarati in mocirla si biciuti pentru starea in care ne-ati adus.si voi si smecherii de afara care va sustin.
1.7  RE: Mimetismul FDSN-ist … trimis de
(30 aug 2012, 15:47:06
În partea de răspuns ce mă privește sunt sigur că subiecții în drept ai comentariului nici măcar nu se sinchisesc de cele afirmate.
Poate de asta l-am postat, cu oarecare rectificări impuse de politica editorială, și pe site-ul oficiosului pedel - Excrementul Zilei - dar și pe contul Facebook al lui MRU.
De asemenea l-am postat (ca să se știe) pe pagina web al Hellenei Woodrea dar acolo are șanse reduse de afișare în urma moderării. Iar când spun asta mă refer la un alt comentaru, denumit „Răsbelul fratricid fesenist”, care a fost postat pe contul Facebook dar și pe blogul Hellenei și care a primit necondiționat destinația Marelui KOSH!
(acolo sunt binevenite numai osanale și ode grețoase)
----------
În ceea ce-l privește pe tovarășul de copilărie al lui Miaunel - să-ți răspundă el!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei