Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 30 aug 2012 - Anul XVII, nr. 202 (5107)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Mii de persoane, printre care şi Traian Băsescu, au participat la funeraliile soţiei lui Gheorghe Flutur

Joi, 30 August 2012 (16:11:34)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Preşedintele PDL Suceava şi fostul şef al administraţiei judeţene, Gheorghe Flutur, şi-a condus soţia pe ultimul drum. Funeraliile Elizei Flutur au avut loc la Biserica „Sfinţii Mihail şi Gavriil” din Gura Humorului, printre cei care au participat la slujba religioasă aflându-se şi preşedintele României, Traian Băsescu. La slujbă au asistat circa 2.000 de persoane, printre care rude ale familiei Flutur, localnici, primari sau şefi de instituţii. Toţi cei care au venit să participe la slujba religioasă au primit colaci.

Traian Băsescu a ajuns la biserica din Gura Humorului în jurul orei 12:00, fiind însoţit de liderul PDL, Vasile Blaga, precum şi de numeroase personalităţi din rândul democrat-liberalilor, Emil Boc, Theodor Stolojan, Elena Udrea, Adriean Videanu, Anca Boagiu, Cezar Preda, Ioan Oltean, Sulfina Barbu, Cristian Rădulescu, Traian Radu Ungureanu, Mircea Toader. Alături de Gheorghe Flutur au fost prezenţi şi comisarul european pentru agricultură, Dacian Cioloş, precum şi parlamentarii suceveni Ioan Bălan, Orest Onofrei, Sanda-Maria Ardeleanu, Sorin Fodoreanu, Dan Gabriel Gospodaru şi Ghervazen Longher.

Preşedintele României, Traian Băsescu, a adus o coroană din partea lui şi a soţiei sale, iar împreună cu ceilalţi lideri ai PDL a mers în capela în care era depus corpul neînsufleţit al Elizei Flutur pentru a-i prezenta condoleanţe lui Gheorghe Flutur. Traian Băsescu a asistat la slujba religioasă oficiată în capela Bisericii „Sfinţii Mihail şi Gavriil”, după care atât el, cât şi ceilalţi liderii PDL au ieşit afară şi s-au aşezat alături de cei care au participat la slujbă. Traian Băsescu s-a numărat printre cei care au ajutat familia lui Gheorghe Flutur să împartă colaci. Preşedintele României şi liderii PDL au plecat imediat după terminarea slujbei religioase. Alături de Gheorghe Flutur a rămas Theodor Stolojan, care a mers cu liderul democrat-liberalilor suceveni până la cimitirul în care a fost îngropată Eliza Flutur.

De precizat că slujba religioasă a fost oficiată de un sobor de preoţi, printre care s-a aflat şi stareţul Mănăstirii Putna, Melchisedec Velnic.

Soţia lui Gheorghe Flutur a fost îngropată în cavoul familiei, din cimitirul din apropierea Mănăstirii Voroneţ din Gura Humorului. Înmormântarea a avut loc în prezenţa unui număr mai mic de persoane, printre care s-au aflat prieteni şi membri ai familiei.

Soţia fostului preşedinte al CJ Suceava a murit în noaptea de luni spre marţi, la Spitalul Judeţean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava. Eliza Flutur avea 53 de ani şi era bolnavă de cancer.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mii de persoane, printre care şi Traian Băsescu, au participat la funeraliile soţiei lui Gheorghe Flutur.
 Vizualizări articol: 1188 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 6 voturi
Mii de persoane, printre care şi Traian Băsescu, au participat la funeraliile soţiei lui Gheorghe Flutur5.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Mda trimis de
(30 aug 2012, 17:42:10
Dumnezeu sa o odihneasca!!..e greu cand pierzi pe cineva drag.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei