Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 8 aug 2012 - Anul XVII, nr. 183 (5088)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Lucrări

Străzile din municipiul Rădăuţi au intrat într-un program de reparaţii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Arterele de circulaţie din municipiul Rădăuţi au intrat, în ultima perioadă, într-un program de reabilitare, program care prevede o serie de lucrări de reparaţii şi plombări. Dacă zilele trecute rădăuţenii au observat utilaje care acţionau pe mai multe sectoare din zona cartierului Obor, imediat după finalizarea lucrărilor utilajele au fost transferate în zona de nord a municipiului. În paralel cu aceste lucrări, echipele de la primăria locală lucrează, încă de la primele orele ale dimineţii, la întreţinerea şi udarea spaţiilor verzi de pe raza localităţii. Inginerul Costel Florea, de la Direcţia Tehnică din cadrul Primăriei municipiului Rădăuţi, a declarat: „Primăria municipiului Rădăuţi continuă programul de reparaţii, prin plombare, a străzilor din localitate. Am finalizat lucrările pe strada Mihail Kogălniceanu, am continuat cu strada Oborului, apoi ne-am mutat în zona de nord. Aici sunt programate lucrări pe străzile Horea, Hanului, Dimitrie Dan, Şcolii Noi, dar şi pe celelalte căi de acces din această zonă. Pentru că există foarte multe solicitări de la cetăţenii urbei, ne vom ocupa şi de repararea unor alei dintre blocurile situate pe străzile Petru Rareş, Bogdan Vodă, General Iacob Zadik, cât şi în vecinătatea Parcului Zoologic. În acelaşi timp, continuăm şi activitatea de întreţinere a spaţiilor verzi, sunt udate încă de la primele ore ale zilei cele trei parcuri din municipiu şi celelalte zone verzi. Permanent sunt udate şi străzile Frâncei, Abatorului, Mihai Bodnar, Nouă, de fapt toate străzile din  zona Tolocii, străzi care nu sunt modernizate”.

 

Olărean: Am decis să reparăm aceste căi de acces în urma solicitărilor primite

Primarul municipiului, Aurel Olărean, a afirmat că programul de reparaţii va cuprinde majoritatea căilor de acces rutier din localitate, dar şi aleile situate între blocurile din mai multe cartiere rădăuţene. „După plombările şi reparaţiile pe care le-am făcut în zona Obor, lucrăm la reabilitarea străzilor cu probleme din partea de nord a municipiului. Verific permanent stadiul lucrărilor de acolo şi, imediat ce acestea vor fi finalizate, se va trece la reabilitarea unor alei dintre blocurile de pe străzile Bogdan Vodă şi Petru Rareş, apoi în zona Hurmuzachi. Am decis să reparăm aceste căi de acces după solicitările pe care le-am primit la întâlnirile pe care le am periodic cu preşedinţii asociaţiilor de proprietari, dar şi cu cetăţenii municipiului”, a precizat Olărean.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Străzile din municipiul Rădăuţi au intrat într-un program de reparaţii.
 Vizualizări articol: 991 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Străzile din municipiul Rădăuţi au intrat într-un program de reparaţii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei