Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 8 aug 2012 - Anul XVII, nr. 183 (5088)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Rezultate

112 dascăli au luat note sub 5 la titularizare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Examenul de titularizare din acest an a fost cu ghinion pentru mai bine de 100 de cadre didactice din judeţul Suceava, care nu au reuşit să ia nici măcar nota 5.

Potrivit datelor transmise de Inspectoratul Şcolar Suceava, 112 cadre didactice au obţinut note sub 5 la examenul de titularizare în învăţământ, în timp ce alţi 191 de profesori au fost notaţi de la 5 la 7.

Note de promovare a examenului, cuprinse între 7 şi 10 au fost obţinute de 343 de profesori din judeţul Suceava.

La nivelul întregului judeţ, şase cadre didactice au luat nota 10 la examenul de titularizare din acest an. Este vorba despre trei învăţători, doi profesori de educaţie fizică şi sport şi un profesor de turism şi servicii.

Disciplinele pentru care s-au obţinut cele mai multe rezultate între 7 şi10 sunt psihopedagogie specială – 16 note, învăţători – 17 note, istorie - şapte note, geografie - opt note şi limba engleză - şase note.

Disciplinele pentru care s-au obţinut cele mai multe rezultate sub 5 sunt limba engleză – 21 de astfel de note, educaţie fizică şi sport - 17 note, învăţători - 17 note, educatoare - şapte note şi matematică - şase note.

646 de candidaţi au susţinut examenul de titularizare din acest an, iar lucrările au fost corectate în 12 centre de evaluare din ţară.

Pentru mişcarea de personal 2012, în şcoli din judeţul Suceava au fost vacantate în total 878 de posturi, din care 672 sunt cu normă întreagă, 184 în învăţământul primar, 70 în cel special şi 44 în grădiniţe.

Pe 13 august va avea loc repartiţia posturilor pentru catedrele titularizabile, aceasta făcându-se la centrele de concurs. Pe 16 august, tot la centrele de concurs, se vor repartiza posturile netitularizabile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 112 dascăli au luat note sub 5 la titularizare.
 Vizualizări articol: 892 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.5 din 2 voturi
112 dascăli au luat note sub 5 la titularizare1.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Asa da! Dar, sa nu uitati sa-i platiti pe merite! trimis de
( 8 aug 2012, 14:43:44
Ei, si!?...
2.   Comentariu trimis de
( 8 aug 2012, 18:48:53
si ne mai intrebam de ce copii nostri intimpina mari greutati la examene de capacitate sau bac cu asa profesori fiind obligati in acelasi timp sa platim ore suplimentare ma refer mai mult la discipline ca matematica lb.si literatura romana fizic sau chimie

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei