Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 8 aug 2012 - Anul XVII, nr. 183 (5088)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

De ieri

Restricţii de circulaţie şi de tonaj pe pasarela CFR de la Burdujeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Traficul rutier de pe Calea Unirii este din nou afectat de lucrări publice, care au impus blocarea unui sens de circulaţie pe pasarela CFR, dar şi o serie de restricţii în privinţa maşinilor care au voie să circule pe acolo.

Lucrările de reabilitare a pasajului CFR sunt o piedică pentru şoferii care vin sau merg către Burdujeni, aceştia fiind nevoiţi să circule pe o singură bandă de sens.

Mai mult, pentru că se lucrează la structura de rezistenţă a podului, până la care se face decopertarea stratului de asfalt, pe pod au fost impuse şi restricţii de greutate. Astfel, maşinile al căror tonaj depăşeşte 7,5 tone nu au voie să circule pe pasarelă, fiind nevoite să facă un ocol, pe strada Gheorghe Doja.

Excepţie de la regulă fac autobuzele TPL, care pot circula şi pe pasarelă, pentru că nu există altă modalitate de a deservi populaţia pe traseele existente.

Chiar de se circulă mai greu, blocaje de circulaţie nu au apărut în zona pasajului CFR, la orele de vârf, cozile de maşini fiind destul de mici comparativ cu cele care se creau din cauza lucrărilor de la podul de peste apa Sucevei.

Astfel, cea mai mare aglomeraţie s-a creat dimineaţă, în jurul orei 08.00, când oamenii mergeau la serviciu, coada de maşini întinzându-se până în zona IRIC. Totuşi, zona aflată în lucru a fost depăşită relativ rapid, încât întârzierea produsă nu a fost decât de câteva minute.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a precizat că lucrările de la pasarelă sunt aproximativ la fel cu cele efectuate la podul din zona Bazar, încât vor dura minim patru - cinci săptămâni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Restricţii de circulaţie şi de tonaj pe pasarela CFR de la Burdujeni.
 Vizualizări articol: 1218 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Restricţii de circulaţie şi de tonaj pe pasarela CFR de la Burdujeni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei