Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 8 aug 2012 - Anul XVII, nr. 183 (5088)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Necesitate

Regulament pentru ca parcările subterane din centrul Sucevei să nu devină garaje

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Utilizarea parcărilor subterane din centrul Sucevei va fi gratuită, dar numai pentru un anumit interval de timp. Acesta urmează să fie stabilit exact într-un regulament la care se lucrează începând de săptămâna aceasta, după cum a precizat primarul Sucevei, Ion Lungu:

“Începând de luni am început să lucrăm la un regulament privind accesul în parcare şi staţionarea acolo a autovehiculelor. Sper ca în două-trei luni să fie finalizat, vom vedea cum se procedează şi în alte oraşe. Am spus de la bun început că în primele două-trei ore staţionarea în parcare să fie gratuită, după care ce depăşeşte această perioadă să se taxeze, astfel încât să nu transformăm parcările subterane în garaje”.

Parcările subterane din centrul Sucevei ar putea fi date în folosinţă chiar de la finele acestui an, deşi termenul lor de finalizare este primăvara anului 2013.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Regulament pentru ca parcările subterane din centrul Sucevei să nu devină garaje.
 Vizualizări articol: 1357 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 1 vot
Regulament pentru ca parcările subterane din centrul Sucevei să nu devină garaje4.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Tip trimis de
( 8 aug 2012, 11:33:59
Nu stiu daca au sa implementeze sistemul asta, dar ar fi preferabil ca soferii sa stie daca mai exista locuri sau cate locuri libere mai exista in parcare, pentru a evita blocajele. De obicei la intrarea in parcari construite, se semnalizeaza printr-o metoda sau alta, locurile vacante.
2.   Palas Iasi trimis de
( 8 aug 2012, 11:45:11
Luati ca exemplu Palas Iasi pentru parcare.
3.   Parcare cu plata trimis de
( 8 aug 2012, 13:48:10
Eu sunt de parere ca parcarea subterana sa fie cu plata. Asa se mai poate intretine parcarea sau sa fie un ban in plus la bugetul local. Cu ocazia asta va fi si un ecran afara cu locurile disponibile in parcare...sa nu-si poate lasa oricine troacele acolo pe o perioada nedeterminata! Speram ca voi: conducerea Primariei Suceava sa dati dovata ca nu a-ti fost alesi degeaba. Succes tuturor si multa sanatate!happy
4.   Bariera cu cartela trimis de
( 8 aug 2012, 14:07:09
Cel mai corect cred ca ar fi un sistem cu bariera si cartela magnetica. Cand intri, ti se tipareste o cartela apoi ti se deschide bariera. Cartela trebuie sa o introduci inapoi la bariera ca sa poti iesi si pe timpul stationarii trebuie expusa pe bord. Cei care pierd cartela sa plateasca o taxa echivalenta cu 2-3 zile de parcare (2-300 lei). In felul asta se poate sti intotdeauna cate masini sunt in interior si nu va mai lasa nimeni masina uitata acolo. Cat despre plata, nu ar fi corect pentru ca si asa nu ai alternative. Cred ca se platesc destule taxe la bugetul local din care sa fie administrata parcarea. Mai ales avand in vedere ca fiind noua, costurile lunare tind sa fie nesemnificative (daca ar fi sa fim corecti si sa nu profite cineva pe urma lor).
5.   Mai trebuie de amenajat parcari printre blocuri! trimis de
( 8 aug 2012, 14:34:02
In strainatate sunt platite acele tichete pe zone pentru un anumit numar de ore bine stabilit. Dupa masa, spre seara, intra localnicii cu abonamentele lor, care au voie pina dimineata.
Totul este riguros conceput si se fac controale prin sondaj de catre un politist. Politistul respectiv ar putea sa raspunda si de curatenia in subteran dar si supravegerea si pastrarea curateniei a parcurilor si monumentelor din jur.
6.   Lungule primar trimis de
( 8 aug 2012, 21:33:33
am o intrebare,simpla.ai ingropat atatia bani in acea parcare,timp de vreo 2 ani.noi,sucevenii din celelalte zone ale municipiului,ce dracu` facem cu masinile pt care platim impozite?cum vei rezolva problema parcarilor din Suceava?de gropi,nici nu mai scriu nimic.eu propun sa ne parcam masinile in fata vilelor tale,sa vedem cum te descurci.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei