Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 14 iul 2012 - Anul XVII, nr. 162 (5067)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Intervenţie pompieri

Incendiu de mari proporţii, care a afectat trei proprietari, la Salcea

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

 

Un incendiu foarte puternic, care a afectat imobilele a trei proprietari, a izbucnit joi noapte în oraşul Salcea, pompierii stingând focul după mai bine de patru ore. Alarma s-a dat în jurul orei 23.40, la faţa locului intervenind Detaşamentul de pompieri Suceava, cu patru maşini de stingere a incendiilor, la care, pe parcurs, s-au mai adăugat două maşini, una de la Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Dumbrăveni şi una de la Aeroportul Salcea.

La sosirea pompierilor ardea o gospodărie corp comun, cu doi proprietari, Ioan Ţ. şi Constantin D., flăcările fiind puternice şi existând pericol de propagare la alte două gospodării învecinate.

Focul a fost lichidat în totalitate în jurul orei 3.45, pagubele fiind foarte mari, mai ales la gospodăria celor doi coproprietari.

Casa de locuit a fost grav afectată, la fel şi bucătăria de vară, şura, adăpostul de animale, două garaje,tâmplărie PVC, mobilier, bunuri de uz casnic, acte personale şi acte ale unei societăţi comerciale, circa trei tone de cereale, un metru cub cherestea şi alte bunuri gospodăreşti. De asemenea, flăcările au provocat pagube şi la gospodăria unei vecine, Teodora O., căreia i-a ars magazia de materiale şi acoperişul unui corp comun format din bucătăria de vară, magazie şi un garaj.

În timpul incendiului, în încercarea de a-l stinge, Angelica Ţ., în vârstă de 58 de ani, a suferit arsuri de gradul II şi III la nivelul feţei şi mâinilor.

Plutonierul major Alin Găleată, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, a declarat că „din primele cercetări, flăcările au izbucnit din cauza jarului sau scânteilor, provenite dintr-o sobă fără acumulare de căldură, purtate de vânt şi căzute pe materiale combustibile”. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Incendiu de mari proporţii, care a afectat trei proprietari, la Salcea.
 Vizualizări articol: 2351 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Incendiu de mari proporţii, care a afectat trei proprietari, la Salcea5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei