Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 14 iul 2012 - Anul XVII, nr. 162 (5067)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Şova: "Butonul 3" este butonul de coordonare a corupţiei

Duminică, 15 Iulie 2012 (18:49:57)

Senatorul PSD Dan Şova a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că "butonul 3”" la care făcea referire preşedintele suspendat Traian Băsescu, este butonul de coordonare al corupţiei, el apreciind că, din această cauză, nu a ştiut de buton Ion Iliescu şi nu l-a găsit Crin Antonescu.

"Eu m-am gândit şi mi-am dat seama: cred că butonul 3 este butonul de corupţie. Ăsta cred că este secretul pentru care nu-l cunoştea nici Ion Iliescu, n-a reuşit să-l găsească nici Crin Antonescu. Butonul 3 e butonul corupţiei şi probabil este doar al lui Traian Băsescu. Butonul de coordonare a corupţiei, ăla este butonul 3", a spus Dan Şova.

El a spus că Traian Băsescu încearcă să provoace USL la o discuţie despre cinste şi corectitudine şi că, în replică, doreşte să-l provoace pe preşedintele suspendat la o discuţie despre miciună şi ticăloşie.

Preşedintele interimar, Crin Antonescu, a declarat, vineri, că nu este curios cine ar răspunde dacă ar apăsa butonul 3 al telefonului din biroul de la Palatul Cotroceni, apreciind că afirmaţiile pe această temă ale preşedintelui suspendat Traian Băsescu sunt "o mică manevră de campanie".

Ion Iliescu, preşedintele de onoare al PSD, a declarat, sâmbătă, că el nu a avut la biroul prezidenţial de la Palatul Cotroceni un "telefon cu nu ştiu câte butoane, în care al treilea să fie Mefisto care iese din eter", iar afirmaţia lui Traian Băsescu pe această temă i se pare " o glumă nesărată".

Preşedintele suspendat Traian Băsescu, i-a recomandat preşedintelui interimar, Crin Antonescu, să folosească telefonul negru din biroul său de la Palatul Cotroceni, să apese al treilea buton pentru a-i răspunde "un om care ştie să îi spună exact cine a făcut rău României".

"Am înţeles că domnul preşedinte interimar al republicii a făcut un apel la mine legat de denigrarea ţării în străinătate. Este evident că a rămas la nivelul unui bârfitor (...) Dacă vrea să ştie de ce sunt atât de puternice reacţiile lumii occidentale la adresa actualei conduceri a ţării, îi fac o recomandare: în stânga biroului sunt trei telefoane mari, este unul negru cu 12 butoane, trebuie să apese al treilea buton şi îi va răspunde un om care ştie să îi spună exact cine a făcut rău României şi mă tem că primele nume vor fi Crin Antonescu şi Victor Ponta", a spus Băsescu, într-o conferinţă de presă, la sediul de campanie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şova: "Butonul 3" este butonul de coordonare a corupţiei.
 Vizualizări articol: 1067 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Şova: "Butonul 3" este butonul de coordonare a corupţiei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei