Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 14 iul 2012 - Anul XVII, nr. 162 (5067)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Înşelăciune

Bătrân venit la Spitalul Judeţean, lăsat fără bani de un fals medic

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Un bătrân în vârstă de 71 de ani a fost lăsat fără toţi banii din buzunar, aproape 600 de lei, după ce, venit la Spitalul Judeţean Suceava, a fost abordat de un individ care l-a convins că este medic şi îl poate interna.

Conform anchetei poliţiei, joi dimineaţă, Gheorghe P., bătrânul de 71 de ani, domiciliat în comuna Moldova Suliţa, s-a deplasat la Spitalul Judeţean Suceava, în vederea internării, însă, după ce a fost consultat, a fost îndrumat către Policlinica Suceava, la un medic specialist.

Bătrânul de 71 de ani s-a pornit spre Policlinică, însă la scurt timp a fost acostat de un necunoscut. Acesta s-a recomandat ca fiind medic şi l-a convins că o să se ocupe de problemele lui, după care l-a condus în parcul din apropierea spitalului, unde i-a solicitat actul de identitate, trimiterea de la medicul de familie şi 600 de lei. Bătrânul i-a dat toţi banii pe care îi avea la el, 570 de lei, iar escrocul i-a spus să aştepte în parc, pentru că el îi va rezolva internarea, după care îi va restituit cea mai mare parte a sumei.

Bătrânul de 71 de ani a aşteptat zadarnic în jur de o oră, după care a realizat că a fost înşelat şi a sunat la 112, anunţând poliţia.

Fapte de acest gen, cu indivizi care profită de naivitatea şi de disperarea unor oameni ajunşi la spital, s-au mai petrecut relativ recent. De exemplu, în luna septembrie a anului trecut, un individ necunoscut a înşelat un bătrân de 77 de ani şi o femeie de 48 de ani, care aşteptau în ambulatoriul Spitalului Judeţean. În cazul bătrânului de 77 de ani, escrocul a solicitat şi primit 300 de lei pentru a-i „rezolva” mărirea pensiei, în timp ce în cazul femeii de 48 de ani, aflând cu ce probleme a ajuns aceasta la spital, i-a spus că o poate pune în legătură cu un medic pentru o intervenţie chirurgicală. În ambele cazuri, după ce a luat banii, necunoscutul a dispărut.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bătrân venit la Spitalul Judeţean, lăsat fără bani de un fals medic.
 Vizualizări articol: 2027 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.7 din 3 voturi
Bătrân venit la Spitalul Judeţean, lăsat fără bani de un fals medic4.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei