Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 14 iul 2012 - Anul XVII, nr. 162 (5067)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Decizie instanţă

A furat 200.000 de lei din bancă şi a scăpat cu o amendă de 1.000 de lei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Curtea de Apel Suceava a dat verdictul final în cazul „bancherului” din Rădăuţi acuzat că a furat 200.000 de lei din conturile Băncii Transilvania şi apoi a fugit cu amanta într-o vacanţă în Poiana Braşov.

Potrivit sentinţei de ieri, care este definitivă şi irevocabilă, Radu Cozaciuc, de 34 de ani, nu are de executat nici o zi de puşcărie, încasând doar o amendă administrativă de 1.000 de lei, care îi va fi trecută în cazierul judiciar. Tânărul a scăpat atât de ieftin după ce banca la care a lucrat şi-a retras plângerea pentru infracţiunea de delapidare, pentru care acesta a fost judecat.

În prima fază a procesului, Judecătoria Rădăuţi îl condamnase pe Radu Cozaciuc la o pedeapsă de un an şi cinci luni de închisoare.  

Radu Cozaciuc a stat doar opt luni după gratii, în stare de arest preventiv, imediat după ce a fost prins în hotelul unde fugise, împreună cu amanta sa, o tânără în vârstă de 17 ani.   

Faptele de care a fost acuzat Radu Cozaciuc s-au petrecut în cursul anului 2008. Rădăuţeanul ar fi sustras nu mai puţin de 192.425 de lei din două bancomate pe care, potrivit fişei postului, trebuia să le alimenteze periodic cu numerar. Dispariţia banilor a fost sesizată după o anumită perioadă, dar conducerea băncii nu s-a grăbit să anunţe poliţia, ceea ce i-a permis lui Radu Cozaciuc să plece liniştit din localitate. Imediat după demararea anchetei, poliţiştii l-au dat în urmărire generală pe Cozaciuc şi l-au săltat după ce i-au interceptat telefonul mobil.

În camera de hotel în care rădăuţeanul se cazase alături de amanta sa, în vârstă de 17 ani, din comuna Ulma, oamenii legii nu au găsit nici un leu din cei pe care se presupune că i-a furat. Pe parcursul anchetei tânărul nu a recunoscut în nici un moment prejudiciul de 200.000 de lei, arătând prin avocatul său că acest cuantum nu a putut fi dovedit. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A furat 200.000 de lei din bancă şi a scăpat cu o amendă de 1.000 de lei.
 Vizualizări articol: 2983 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
A furat 200.000 de lei din bancă şi a scăpat cu o amendă de 1.000 de lei5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei