Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 9 iul 2012 - Anul XVII, nr. 157 (5062)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

În weekend

Focuri de armă şi aproape 60.000 de pachete de ţigări confiscate, la graniţa cu Ucraina

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Aproape 60.000 de pachete de ţigări de contrabandă au fost confiscate la sfârşitul săptămânii trecute, la graniţa româno-ucraineană, după o serie de acţiuni executate de poliţiştii de frontieră suceveni, în două cazuri aceştia fiind nevoiţi să facă uz de armă pentru a-i prinde pe suspecţi.

Potrivit celor afirmate de agentul Ionela Husdup, de la Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Suceava, vineri seară, în jurul orei 19.45, o patrulă de Sectorul Poliţiei de Frontieră Rădăuţi a observat în apropierea graniţei mai multe persoane care încărcau colete voluminoase într-un autoturism. Imediat ce au fost somaţi, suspecţii au abandonat coletele şi s-au retras pe teritoriul statului ucrainean. Lângă autoturism, precum și în acesta, au fost descoperite mai multe colete, care conțineau 17.490 de pachete de țigări marca Doina, de proveniență Republica Moldova, în valoare de peste 122.000 de lei, ţigări care au fost ridicate în vederea conficării.

 

Focuri de avertisment pentru prinderea suspecţilor

În cel de-al doilea caz, înregistrat sâmbătă, 7 iulie, un echipaj de la Sectorul Poliţiei de Frontieră Izvoarele Sucevei a descoperit, la circa doi kilometri de graniţă, 59 de colete învelite în folie de plastic. În apropiere a fost depistată o persoană, care nu s-a supus somaţiilor legale prin voce, poliţiştii de frontieră fiind nevoiţi să folosească armamentul din dotare, mai exact, două focuri de avertisment în plan vertical, însă bărbatul a reuşit să fugă pe teritoriul statului vecin. În urma inventarierii coletelor, au fost înregistrate 29.490 de pachete cu țigări de provenienţă ucraineană, în valoare de peste 295.000 de lei, țigări care au fost ridicate în vederea confiscării.

Al treilea caz s-a petrecut sâmbătă seară, pe raza localităţii Vicovu de Sus. O patrulă de la Sectorul Rădăuţi a observat două atelaje hipo care se deplasau dinspre frontieră spre interior. Pentru reținerea unui suspect, localnicul Gheorghe S., de 25 de ani, polițiștii de frontieră au fost nevoiți să folosească armamentul din dotare, fiind trase patru focuri de avertisment în plan vertical. În apropiere au fost găsite mai multe colete care conțineau 12.000 de pachete cu țigări de provenienţă ucraineană, în valoare de peste 89.000 de lei. Bărbatul din Vicovu de Sus este cercetat sub acuzaţia de contrabandă în formă agravantă, iar ţigările, ca în cazurile anterioare, au fost confiscate, a mai arătat agentul principal Ionela Husdup.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Focuri de armă şi aproape 60.000 de pachete de ţigări confiscate, la graniţa cu Ucraina.
 Vizualizări articol: 928 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Focuri de armă şi aproape 60.000 de pachete de ţigări confiscate, la graniţa cu Ucraina0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   COMPLETARE trimis de
( 9 iul 2012, 15:16:06
BINE CA GLOANTELE TRASE IN SUS NU AU NIMERIT ELICOPTERUL CARE FILMA ACTIUNEA.
SURSELE DIN ZONA,CEI CU MUSTATA OALA SI FAVORITI ASCUTITI DE UN ROZ-BOMBON SPRE PORTOCALIU,AFIRMA CA BIETUL ELICOPTER ,DE CATE ORI A FOST NIMERIT,IAR GAURILE ASTUPATE CU CEPURI DIN LEMN,ACUM ARATA CA UN PREPELEAC ZBURATOR.
BIETII ,BRAVI PILOTI,CATE MAI AU DE INDURAT!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei