Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 9 iul 2012 - Anul XVII, nr. 157 (5062)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Perioada concediilor

Puţini vizitatori la Târgul colecţionarilor, din Iulius Mall

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Târgul colecţionarilor organizat în perioada 6 – 8 iulie, în Iulius Mall Suceava, manifestare care rezistă, fără întrerupere, de peste trei ani, a reunit un număr mai mic de vizitatori, dar şi de cumpărători, faţă de ediţiile anterioare.

Preşedintele Clubului Colecţionarilor din Suceava, Aurel Burlă, ne-a spus că din cauza concediilor, pe care mulţi suceveni şi le-au programat în această perioadă, la târgul desfăşurat în acest weekend au venit mai puţini vizitatori. „Deşi târgul colecţionarilor de la Suceava este cunoscut în toată ţara, cel puţin cei interesaţi, pasionaţii de antichităţi, cartografie, numismatică, filatelie din Suceava, dar şi din împrejurimi, fiind în fiecare lună prezenţi la târgul organizat în Iulius Mall, de această dată am avut parte de mai puţini colecţionari, doar 35, faţă de 60, cum erau în celelalte luni. Mulţi sunt plecaţi în concedii. Nici cumpărători nu au fost ca la celelalte ediţii. Important este că nu ne oprim: în primul weekend al fiecărei luni, organizăm la Suceava Târgul colecţionarilor. Luna viitoare, manifestarea va avea loc în perioada 3-5 august şi aşteptăm cât mai mulţi colecţionari, dar şi vizitatori”, a explicat Aurel Burlă.

 

Colecţionari din şase judeţe

La această ediţie, au fost prezenţi colecţionari din Bacău, Botoşani, Vaslui, Brăila, Iaşi, Suceava, Rădăuţi şi Siret. Nu au lipsit de pe mesele colecţionarilor piese de filatelie, numismatică şi medalistică, clasoare, albume cu vederi, bancnote şi monede vechi,  piese de mobilier vechi, obiecte utilitare şi decorative, medalii, insigne, cărţi, bijuterii din fildeş, chihlimbar, cristale naturale sau metale preţioase, cuţite cu mâner din os, în suport de piele, ceasuri de mână, ceasuri de buzunar, ceasuri mari de perete cu pendulă, tablouri pictate în ulei sau acuarelă „la preţuri de criză”, după cum au sugerat unii colecţionari, statuete din bronz, din alamă, brichete, tabachere, pipe, aparate foto, tacâmuri, icoane, trofee de vânătoare (coarne de cerb), fiare de călcat de toate dimensiunile (care funcţionau în trecut pe bază de cărbuni), sculpturi în lemn. În perioada 3-5 august, pasionaţii de obiecte vechi, antichităţi, timbre, carte veche sunt aşteptaţi la Iulius Mall, unde va avea lor o nouă întâlnire a colecţionarilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Puţini vizitatori la Târgul colecţionarilor, din Iulius Mall.
 Vizualizări articol: 1600 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Puţini vizitatori la Târgul colecţionarilor, din Iulius Mall5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei