Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 9 iul 2012 - Anul XVII, nr. 157 (5062)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Facilităţi

La Gura Humorului a fost inaugurat Centrul Medical al Medicilor de Familie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La Gura Humorului a fost inaugurat, sâmbătă, noul Centru Medical al Medicilor de Familie. Evenimentul a avut loc în prezenţa preşedintelui Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, a primarului din Gura Humorului, Marius Ursaciuc, şi a medicilor humoreni.

Noul centru al medicilor de familie humoreni se află în fosta maternitate din Gura Humorului. Primarul acestui oraş a explicat că în această locaţie au fost amenajate zece cabinete pentru medicii de familie. „După deschiderea acestui centru, pacienţii din Gura Humorului vor putea beneficia de consultanţă de specialitate în condiţii europene. Cred că toţi cei din Gura Humorului vor vedea că dezvoltarea oraşului continuă în toate domeniile, mai ales în sănătate”, a spus Ursaciuc. El a adăugat că noile cabinete sunt oferite cu chirie medicilor de familie, aceştia având posibilitatea să le achiziţioneze. Marius Ursaciuc a explicat că primăria a pus la dispoziţia medicilor aceste spaţii, a făcut investiţiile în izolarea şi amenajarea exterioară a clădirii, în timp ce medicii de familie şi-au dotat singuri cabinetele.

Primarul din Gura Humorului a ţinut să mai precizeze că până în momentul de faţă medicii de familie îşi desfăşurau activitatea într-o clădire improprie activităţii medicale, care a fost retrocedată Arhiepiscopiei Sucevei şi Rădăuţilor.

Marius Ursaciuc a mai declarat că până la sfârşitul anului va fi montat şi liftul exterior al spitalului şi vor începe şi lucrările de modernizare a Unităţii de Primire a Urgenţelor. „Sperăm că astfel ne vom apropia de ceea ce ne-am dorit pentru sănătatea din Gura Humorului. Şi când vorbesc de sănătate, mă refer nu numai la locurile unde o repari, ci şi de locurile unde poţi să o păstrezi. Gura Humorului are atât spaţii în care poţi să faci sport şi în care te poţi odihni, cât şi locuri şi locaţii moderne pentru a trata eventualele afecţiuni de care pot suferi turiştii şi locuitorii oraşului”, a spus Marius Ursaciuc.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului La Gura Humorului a fost inaugurat Centrul Medical al Medicilor de Familie.
 Vizualizări articol: 1505 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 3 voturi
La Gura Humorului a fost inaugurat Centrul Medical al Medicilor de Familie2.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei