Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 8 iun 2012 - Anul XVII, nr. 131 (5036)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Femeie în cătuşe

A primit o maşină plină cu ţigări să o ducă la Iaşi, pentru 200 de euro

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O femeie din municipiul Rădăuţi şi-a petrecut noaptea în arestul poliţiei, după ce a fost prinsă la volanul unei maşini plină cu ţigări de contrabandă.

Respectiva, Elena Simota, în vârstă de 48 de ani, le-a spus poliţiştilor că, în schimbul a 200 de euro, un cetăţean ucrainean pe care nu îl cunoaşte i-a cerut să transporte ţigările la Iaşi, primind inclusiv maşina cu care să facă transportul.

Autoturismul condus de Elena Simota a fost tras pe dreapta miercuri seară, în jurul orei 20:40, pe raza oralului Liteni, de o patrulă a poliţiei din localitate.

În maşină au fost găsite nu mai puţin de 2.949 de pachete de țigarete cu banderole fiscale din Republica Moldova și Ucraina, valoarea ţigărilor fiind estimată la circa 25.000 de lei.

Elena Simota a fost reţinută pentru 24 de ore, pentru comiterea infracțiunilor de transport de bunuri sau mărfuri care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că sunt din contrabandă şi deţinere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării.

 „Cea în cauză a fost încarcerată în arestul IPJ Suceava şi urmează să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava cu propunere de arestare preventivă”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, precizându-se că autoturismul a fost indisponibilizat la sediul Poliției orașului Liteni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A primit o maşină plină cu ţigări să o ducă la Iaşi, pentru 200 de euro.
 Vizualizări articol: 951 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
A primit o maşină plină cu ţigări să o ducă la Iaşi, pentru 200 de euro5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
( 9 iun 2012, 09:17:18
Cum dracu de pot fi uni atit de prosti de fac niste justificari pentru abateri pe care nici ei nu le cred , cind regula zice ca sa o spui 50 la suta sa crezi tu din minciuna .

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei