Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 8 iun 2012 - Anul XVII, nr. 131 (5036)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Reconversie

Proiect de aproape 300.000 de euro, demarat la Dorna Arini

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un amplu proiect privind recalificarea forţei de muncă a fost lansat zilele trecute la Dorna Arini. Este vorba de un proiect al cărui obiectiv general este dezvoltarea durabilă a resurselor umane, creşterea competitivităţii capitalului uman, conservarea tradiţiilor, dezvoltarea meşteşugurilor ca instrument în integrarea pe piaţa muncii a persoanelor inactive, a persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, a şomerilor, a persoanelor ocupate în agricultura de subzistenţă din comună prin furnizarea de servicii de informare, formare şi consiliere profesională, inclusiv prin dezvoltarea şi valorificarea competenţelor antreprenoriale a locuitorilor din Dorna Arini. Valoarea programului este de 1.283.900 de lei, iar timp de 24 de luni aproximativ 200 de locuitori din Dorna Arini vor merge la cursuri, în final urmând să obţină atestate de calificare recunoscute la nivelul Uniunii Europene. Proiectul se derulează în parteneriat cu Asociaţia pentru Dezvoltarea Programelor Sociale (Iaşi) şi este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013.

„Din punctul nostru de vedere este un proiect extrem de important, iar faptul că la inaugurare au participa aproximativ 50 de cetăţeni ai comunei arată că oamenii sunt interesaţi să urmeze cursuri recunoscute în toată Uniunea Europeană şi care le pot fi de folos pe viitor”, a explicat Ioan Moraru, primarul comunei Dorna Arini.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Proiect de aproape 300.000 de euro, demarat la Dorna Arini.
 Vizualizări articol: 817 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Proiect de aproape 300.000 de euro, demarat la Dorna Arini0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei