Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 10 mai 2012 - Anul XVII, nr. 106 (5011)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Rădăuţi

Primarul Olărean a inaugurat noul vestiar de la Spitalul Municipal

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

După ce în urmă cu câteva săptămâni a fost inaugurat un ambulatoriu performant în Spitalul Municipal din Rădăuţi, ieri, la orele prânzului, primarul Aurel Olărean a tăiat panglica unei alte investiţii la unitatea spitalicească, un vestiar modern pentru personalul de acolo. Pentru că vechiul vestiar nu mai corespundea cerinţelor actuale, directorul medical, medicul Cezar Radu, a avut iniţiativa mansardării unei aripi din podul spitalului şi amenajării acestuia ca vestiar.

Managerul spitalului, inginerul Dorin Tibeică, a declarat: „La Spitalul Municipal Rădăuţi a fost dată în folosinţă investiţia <Amenajare vestiar pentru personal>, investiţie derulată pe parcursul anilor 2011-2012.  Lucrările au debutat în septembrie anul trecut. Valoarea totală a  investiţiei este de 260 de mii de lei, din care 180 de mii din fonduri proprii, diferenţa fiind din sponsorizări”.

Tibeică a mai arătat că „necesitatea amenajării acestor vestiare a venit de la faptul că cele existente nu erau funcţionale. Practic aceste amenajări au însemnat mansardarea podului spitalului în corpul E, ceea ce a implicat reparaţia acoperişului şi compartimentarea vestiarelor. Amenajările s-au făcut pe o suprafaţă de 360 de mp şi au fost realizate două vestiare pentru femei şi bărbaţi, vestiare dotate cu toate utilităţile. Costul mediu pentru metrul pătrat de suprafaţă amenajată a fost de circa 190 de euro. Realizarea acestor vestiare a venit foarte bine în acest moment, pentru că suntem în faţa acreditării spitalului şi una dintre problemele principale legate de acest moment ţine de identificarea şitransabilitatea personalului în desfăşurarea activităţii”.

 

Olărean: Echipa care este la conducerea unităţii spitaliceşti a mai realizat un lucru important pentru angajaţii de aici

Primarul municipiului, Aurel Olărean, s-a arătat încântat de noua investiţie şi a urat conducerii unităţii spitaliceşti „să mai aibă iniţiative de acest gen”

„Îmi amintesc că managerul spitalului, domnul Tibeică, mi-a arătat vechiul vestiar, un loc foarte îngust în care abia te puteai mişca. Mi-a vorbit despre intenţia dumnealui, despre proiectul care viza amenajarea unui vestiar modern dotat cu tot ceea ce este necesar şi observ astăzi că acel proiect a devenit astăzi o realitate. Am constatat că toate dotările sunt foarte moderne şi sunt bucuros că echipa care este la conducerea unităţii spitaliceşti din municipiul nostru a mai realizat un lucru important pentru angajaţii de aici. Vă rog să-mi permiteţi să vă felicit şi să vă doresc să mai aveţi iniţiative de acest fel”, a spus primarul municipiului Rădăuţi, la festivitatea de ieri.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primarul Olărean a inaugurat noul vestiar de la Spitalul Municipal.
 Vizualizări articol: 731 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Primarul Olărean a inaugurat noul vestiar de la Spitalul Municipal2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei