Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 10 mai 2012 - Anul XVII, nr. 106 (5011)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sindicate

A doua zi de proteste în centrul municipiului Rădăuţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O sută de angajaţi de la firma prestatoare de utilităţi din Rădăuţi, SC Servicii Comunale SA, au participat ieri la un marş de protest, la fel ca în ziua anterioară, în centrul municipiului. Marşul a avut drept cauză faptul că primăria locală nu şi-a achitat datoriile faţă de prestatorul de utilităţi, ceea ce a dus la imposibilitatea majorării salariilor în ultimii trei ani.

Preşedintele CNSLR „Frăţia”, Gheorghe Leuştean, care a participat la acţiunile sindicale din această săptămână, a precizat: „Protestele organizate marţi şi miercuri au avut ca motiv neachitarea unor sume de primăria locală către SC Servicii Comunale SA încă din 2008, ceea ce a dus la întârzieri la plata salariilor, dar şi la imposibilitatea plăţilor către unii furnizori. Nu este bine ceea ce se întâmplă acum, în pragul unei campanii electorale, însă e bine ca rădăuţenii să afle adevărul. Urmează perioada campaniei electorale, însă după aceasta vom relua lupta sindicală”.

Liderul de sindicat de la SC Servicii Comunale SA Rădăuţi, Constantin Ţugui, a declarat: „Am organizat aceste proteste pentru că Primăria Rădăuţi are o datorie de peste 110 miliarde de lei vechi la firma noastră. Din acest motiv nu am putut să cer majorări de salarii sau premii pentru oamenii noştri”. Demonstranţii au făcut un tur prin centrul municipiului, apoi s-au oprit în parcul central, la fel ca în ziua anterioară, şi după ce şi-au exprimat nemulţumirile la o portavoce, au plecat spre serviciu, durata acţiunii de protest fiind de circa 40 de minute. Pe parcursul acţiunii nu au fost înregistrate nici un fel de incidente.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A doua zi de proteste în centrul municipiului Rădăuţi.
 Vizualizări articol: 1889 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 11 voturi
A doua zi de proteste în centrul municipiului Rădăuţi5.0511

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Idil inutil! trimis de
(10 mai 2012, 15:34:35
Cine sa-i bage in seama pe bietii oameni. Pe idil il doare in cot de angajatii de la Sc Comunale pentru ca e director Tatar.
S-ar putea crede ca il doare macar de angajatele lui de la Bucovina tex. Ei as! Da de unde. Nu le-a dat salariile de nu stiu cand dar ca un bun samaritean le-a imprumutat de Pasti cate 150 de lei si le-a cadorisit cu 2 kg de malai si 2 kg de faina alba in ajutoarele de la UE.
Cam asa il doare si de radauteni! E disperat sa mai castige un mandat si sa faca ce-a facut si pana acum: nimic bun!
A avut 4 ani pe Flutur la CJ si Guvern PDL si nu a facut nimic. Ce va face cu guvern USL? Sa speram ca va primi ce merita pentru bugetul facut varza!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei