Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 24 mar 2012 - Anul XVII, nr. 70 (4975)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Concurs de Paşte

Excursie la Ierusalim şi alte 3.500 de premii pentru clienţii Iulius Mall Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sucevenii care visează să meargă în Ţara Sfântă, la Ierusalim, au acum ocazia de a câştiga excursia dorită, chiar de sărbătorile de Paşti.

Începând de vineri, 23 martie şi până pe 14 aprilie, clienţii celui mai mare centru comercial din nordul Moldovei au ocazia de a câştiga miile de premii puse în joc, precum şi premiul cel mare, excursia în Ţara Sfântă.

“Frenezia cadourilor şi cumpărăturilor de Paşte cuprinde tot mai mult bucovinenii, aşa că Iulius Mall le-a pregătit de pe acum clienţilor preţuri speciale, peste 3.500 de premii instant, tombole zilnice şi un dar poate o dată în viaţă:  o excursie în doi la Ierusalim!”, au spus organizatorii concursului.

Astfel, zilnic, cumpărăturile de minim 100 de lei pe un singur bon de casă sunt răsplătite pe loc, iar cei mai harnici clienţi ai zilei, primii 150, primesc pe loc cozonaci aromaţi şi bine rumeniţi, sticle cu vin de la Cramele Recaş, ouă şi iepuraşi din ciocolată ori răcoritoare Coca Cola.

Mai mult, în fiecare seară, cei mai norocoşi clienţi îşi vor utila bucătăriile cu un aparat de gătit cu abur Philips sau un vas Dry Cooker.

Pe 14 aprilie 2012, va avea loc extragerea celui mai râvnit premiu oferit de Iulius Mall, anul acesta, de Paşte: o excursie în Ţara Sfântă, la Ierusalim!

Campania “Am preGĂTIT premii de Paşte!” se adresează şi fanilor de pe Facebook ai Iulius Mall Suceava, care vor avea parte de cadouri, începând de săptămâna viitoare.

Reprezentanţii Iulius Mall Suceava sunt convinşi că vizitatorii şi clienţii vor fi binedispuşi nu doar de promoţiile din magazine, prin premiile şi surprizele plăcute pregătite, ci şi de atmosfera specială de Paşte, realizată cu decoraţiuni în cromatică veselă, create pentru a întâmpina marea sărbătoare creştină.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Excursie la Ierusalim şi alte 3.500 de premii pentru clienţii Iulius Mall Suceava.
 Vizualizări articol: 1146 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Excursie la Ierusalim şi alte 3.500 de premii pentru clienţii Iulius Mall Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei